Multimedia > Slike/Muškarci

Jeff Seid (18 godina)

<< < (8/13) > >>

BBBbbb:

--- Citat: [Diablo]  Mart 22, 2013, 04:16:53 posle podne ---
--- Citat: bojan lepojevic  Mart 22, 2013, 02:41:48 posle podne ---
--- Citat: [Diablo]  Mart 22, 2013, 02:39:09 posle podne ---Odlicna gradja,a ovaj izraz "botovi" nisam cuo godinama,mora da imas tu 12-13 godina

--- Kraj citata ---

CS nema granicu za godine :) ali manjak kulture dijaloga je druga stvar

--- Kraj citata ---

Ne mislim na CS,vec na ovaj izrazi "botu" umjesto noob ili tako nesto :)

--- Kraj citata ---
Lepo rece covek CS a ne DOTA...

Syncopat:
tek sad vidim ovu temu na forumu ;D
pratim njega i angelova vec neko vreme. mamicu im :D
kako su uspeli tako da se razviju? msm kako nisu presli "manekensku" granicu i otisli u bilderske vode?
kako treniraju i hrane se da ne izgledaju ogromno?
a vidim da ovde pisete da je peder.. ne znam samo koga briga sto je peder :) klinac zadaje domaci zadatak sto se tice izgleda

ymir:

--- Citat: Syncopat  April 23, 2013, 09:27:29 posle podne ---tek sad vidim ovu temu na forumu ;D
pratim njega i angelova vec neko vreme. mamicu im :D
kako su uspeli tako da se razviju? msm kako nisu presli "manekensku" granicu i otisli u bilderske vode?
kako treniraju i hrane se da ne izgledaju ogromno?
a vidim da ovde pisete da je peder.. ne znam samo koga briga sto je peder :) klinac zadaje domaci zadatak sto se tice izgleda

--- Kraj citata ---
Pa jbg. Angelov vec 10 godina trenira ko zver. Mislim da od prvog dana nije gubio vreme i odma krenuo da trenira kako treba, pa kako da ne izgleda onako... a ovaj mali Jeff mi je sumnjiv, mnogo varira sa gradjom.

Syncopat:
mislis da uzima neke anabolike? ja nemam pojma.. citao sam neki jelovnik njegov.. brutalan je.. sta sve ne uzima od suplemenata al opet na ovoj slici izgleda kao da je na zescim steroidima

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---ovoj slici izgleda kao da je na zescim steroidima
--- Kraj citata ---

a ti kao neko sa preko 6 meseci iskustva u teretani to odgovorno tvrdis i imas relevantne dokaze da tacno izneses koji su to zesci sterosi koje on koristi ili sta god vec?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju