Ostalo > Offtopic

Komunalni policajci tuku putnika bez karte

<< < (4/21) > >>

MrT:

--- Citat: filip85  Septembar 18, 2012, 11:10:02 posle podne ---A zašto bi tačno izašao?
Predao je ličnu kartu kontrolorima, na njima je da mu napišu kaznu a on sa time ima pravo da nastavi vožnju, ne mora da izađe iz autobusa!
--- Kraj citata ---
REKLI su mu da NE MOGU da mu napisu kaznu jer nije drzavljanin Srbije - zato je morao da izadje. Njegov problem dalje. A sta je njemu falilo da kupi kartu od vozaca kad je usao posto
nije imao na kartici? Preko toga sta mu je falilo da izadje.

--- Citat ---Nije na njima da se bave time kako će mu kazna biti naplaćena u Crnoj Gori, i da zovu komunalnu zbog toga, a pogotovo nije na ovima da ga mlate zbog toga!
--- Kraj citata ---
Ma nemoj? Odes u Nemacku i napravis ovakvu glupost, pisali bi ti kaznu pa se ceskali po glavi kako ce da ti naplate?:) Na licu mesta ce ti naplatiti i pasos traziti! A mi treba da se bolje ponasamo? Mda...

--- Citat ---Uzgred, smešno mi je kako se lik nije ni pomerio kad je ovaj krenuo da ga udara, ko sve nama radi u policiji, neki mangupčić iz kraja koji je obukao uniformu da bi glumio neki zakon...

--- Kraj citata ---
To kakvi rade u policiji/komunalcima je prica za sebe :(

milan0507:
Sto svi poredite sa Nemackom? Kad nam plate budu kao tamo, placacemo prevoz bez problema. Kad vozac bude ukljucio klimu na 40 stepeni, placacemo prevoz.Kad plate ne budu kasnile,pogodi opet-placacemo prevoz. Kad meso ne bude preskupo, kad gas i benzin ne budu privilegija bogatih itd

tanatos:
Svi se poredite sa Nemackom, a Nemacku ni na karti Evrope 99% nije vidlo, al ajde.
Sta? Ovako bi te udarao COVEK ZADUZEN ZA SMECE I RADNO VREME KAFICA?!?! :D I to je makar 1% normalno?!

Opet se vracam na pocetak:
A da je decku bilo lose, da je krenuo kod doktora i nema para?!?!
A sramota ga da kaze?!
Pa neka je i Albanac i Japanac i AMer i sta god, greota i sramota je ovo raditi alo...

VeljaP:

--- Citat: MrT  Septembar 19, 2012, 12:17:29 pre podne ---
Ma nemoj? Odes u Nemacku i napravis ovakvu glupost, pisali bi ti kaznu pa se ceskali po glavi kako ce da ti naplate?:) Na licu mesta ce ti naplatiti i pasos traziti! A mi treba da se bolje ponasamo? Mda...

--- Kraj citata ---
nisi u pravu, ako kazes da nemas da platis pisace ti kaznu na osnovu podataka iz pasosa
u principu nisi obavezan da je platis, ali slijedeci put kad krenes u zemlje EU moze ti se desiti da te skinu na granici i izruce u svabiju ili vec zemlju u kojoj si napravio sranje, a da je clanica EU, pa ces tamo da lezis, ako si osudjen ( a vjerovatno ces biti )
Sad neki nasi koji su pravili takva sranja u zemljama EU ili sjede u zemlji i ne idu preko, idu na fals saru ili su prijavili da su izgubili pasose i uzeli nove.
Od ekipe iz slucaja br 3 jos se niko nije usudio da provjeri da li to i zaista radi u praksi :D

Kolev Nenad:
E drzavo moja...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju