Ostalo > Offtopic

Komunalni policajci tuku putnika bez karte

<< < (6/21) > >>

Slanina:
Posto nisam bio odavno u bg a i obicno se svercujem :D mada kupim i kartu na trafici koja koliko se secam i nije nesto skupa pa me zanima koliko vam kostaju sad te kartice kad se svi zalite na to?
Uostalom na izborima se pokazalo da je vecina beogradjana zadovoljna gradonacelnikom :)

TeH FiLiP:

--- Citat: Slanina  Septembar 19, 2012, 02:13:22 pre podne ---Posto nisam bio odavno u bg a i obicno se svercujem :D mada kupim i kartu na trafici koja koliko se secam i nije nesto skupa pa me zanima koliko vam kostaju sad te kartice kad se svi zalite na to?
Uostalom na izborima se pokazalo da je vecina beogradjana zadovoljna gradonacelnikom :)

--- Kraj citata ---

60 din,nije ni to poenta,poenta je da nemaju pravo da se fizicki obracunavaju,kraj price.Ja sam zadovoljan svim politicarima,ali onog trenutka kad se nadju pod zemljom.

milan0507:

--- Citat: MrT  Septembar 19, 2012, 01:33:37 pre podne ---
--- Citat: milan0507  Septembar 19, 2012, 12:22:16 pre podne ---Sto svi poredite sa Nemackom? Kad nam plate budu kao tamo, placacemo prevoz bez problema. Kad vozac bude ukljucio klimu na 40 stepeni, placacemo prevoz.Kad plate ne budu kasnile,pogodi opet-placacemo prevoz. Kad meso ne bude preskupo, kad gas i benzin ne budu privilegija bogatih itd

--- Kraj citata ---
On je STRANAC. Ne zanima me kakva je njemu plata onda - ako ima da studira u BG-u kao stranac, ima i da plati kartu... mani se tvojeg predjenja i volje da bijes sve sto se ne slaze sa tobom, ovo nema nikakve veze sa time da li je cena karte realna!

--- Kraj citata ---

Volja da bijem sve sto se ne slaze sa mnom? Jel si normalan ti? Odakle samo izvlacite takve zakljucke?  CG studenti, koliko znam, ne studiraju ovde kao stranci. Toliko o tvom znanju i mojoj naivnosti da ti se uopste obratim posto si kao zena u pmsu-izvlacis sam zakljucke i to glupe. Aj zdravo.

tenssa:
Kao sto kolege rekose, poenta je u tome da oni ne smiju da tuku kako im padne na pamet, zakon nije drugaciji za njih...

Wroy:

--- Citat: TeH FiLiP  Septembar 19, 2012, 02:20:18 pre podne ---60 din,nije ni to poenta,poenta je da nemaju pravo da se fizicki obracunavaju,kraj price.Ja sam zadovoljan svim politicarima,ali onog trenutka kad se nadju pod zemljom.

--- Kraj citata ---
za 60 dinara tuku.. sta rade za 200.. 300.. 500... ?
da li se jos neko seca onog snimka kada spopadaju onog dedu na pijaci...?
sve u svemu, ne znam kako je u Bg, ali u Zr se nista nije promenilo njihovom pojavom... klupe se i dalje lome, razbijaju stakla, smece je i dalje gde je i bilo....
da li bi komunalac udario ovog lika, da je progovorio francuskim/nemackim?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju