Ostalo > Offtopic

Komunalni policajci tuku putnika bez karte

<< < (9/21) > >>

MrT:

--- Citat: milan0507  Septembar 19, 2012, 04:06:04 pre podne ---Volja da bijem sve sto se ne slaze sa mnom? Jel si normalan ti? Odakle samo izvlacite takve zakljucke?
--- Kraj citata ---
Iz tona tvojih komentara.

--- Citat --- CG studenti, koliko znam, ne studiraju ovde kao stranci. Toliko o tvom znanju i mojoj naivnosti da ti se uopste obratim posto si kao zena u pmsu-izvlacis sam zakljucke i to glupe. Aj zdravo.

--- Kraj citata ---
Nego sta je ako nije strani drzavljanin? Da nije mozda nas? Zasto onda ne bi pokaazao da je?

MrT:

--- Citat: tanatos  Septembar 19, 2012, 09:02:38 pre podne ---on je pre svega COVEK! Mozda je mucenik usred napada panike i straha zablokirao i nije umeo da izadje, bilo ga je strah da izadje. A jos zamisli da to kaze na sudu uz dobrog advokata?
NE MOZES DA BIJES NAROD ZA 60 DINARA MRTVU TI KOMUNALNU MAJKU...
--- Kraj citata ---
Za ovo si u pravu. Ne moze ni za mnogo vise.
Ali to nema veze sa time da li je putnik bio u pravu ili je krsio pravila.
Shvatite da ta dva nisu povezana!

Ako je ovaj stoka (komunalac), nemoj mu jos vise sena davati time sto mu dajes razloga da se ponasa kao stoka (time sto krsis pravila - ne kazem zakon, jer mislim da nije zakon :D)

MrT:

--- Citat: tanatos  Septembar 19, 2012, 09:04:53 pre podne ---KAKO te nije sramota da ovako nesto komentarises?!?! KAKO?

--- Kraj citata ---
Sram sam progutao kad sam video kakvog djubreta ima. Nema vise onih koji se srame i drugih.
Ima glupih i ima onih koji se ne srame.

Sto pre shvatis bolje ces proci kroz zivot.

Mozemo sada gomilu SBBKBB mogucnosti da predjemo, to nema veze sa ovom temom.

Swalbr:
Preozbiljno si shvatio sve ovo.

vlada sin:
Ovaj Milan pl dize 300kila i svi misle odmah da je covek agresivac:-) :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju