Ostalo > Offtopic

Komunalni policajci tuku putnika bez karte

<< < (16/21) > >>

milan0507:
A ne znam sto tako, al def smo otisli u k.

sasacg:

--- Citat: milan0507  Septembar 21, 2012, 04:29:16 posle podne ---Nikakva ljubomora vec je jednostavno:druga drzava-placaj skolu kao stranac, ne zauzimaj studenjak na ko zna koliko godina jer ti je stric/kum nacelnik tamo necega (a znam bar 5 takvih primera). Otisao letos tamo, drugar ima kucu u HN.Prodavacica nas otvoreno vredja nesto u fazonu:"Vi Srbi ste ovakvi i onakvi..".Na setalistu neki dripac psuje majku srpsku nekoj ribi koja sedi pijana na podu.Drugarici na autobuskoj stanici nece da rezervisu povratnu kartu jer prica bg naglaskom.Ode taj ciji je otac iz HN i zavrsi sve za pola minuta bez problema. Gledam i pitam se, jel moguce da je ovolika mrznja iz ne znam kog razloga? Ne bavim se politikom,na Crnogorce i Srbe sam uvek gledao kao na isti narod, a sad ovako..

--- Kraj citata ---

Ima stoke svuda jbg...Mada ne znam nikog ko je imao bilo kakvih neprijatnosti u CG zato sto je iz Srb...Mrznje na sve strane...Kad citam komentare na B92,pa na Vijestima...idiot do idiota

Ali ja ti garantujem da bi tamo vise od pola ljudi ginulo za Srbiju ispred 99% ljudi odavde

SAJ:
@sasacg
Ziva istina

Slanina:
Pa ne znam bas dole u CG su bas lepo proslavili njihovu nezavisnost, pa su cak poceli da izmisljaju neke njihove reci kako bi se razlikovali a i kako vidim priznali su i Kosovo, toliko o njihovoj ljubavi

VeljaP:
da, jeste
isto tako probaj da radis kao Crnogorac ovdje pa ces da vidis kako te fino ova Srpska administracija sirokog srca prihvati. Hajde,svi se osvrcu na to kao sta rade Crnogorci dole, sta ovo, sta ono....a sta rade Srbi Crnogorcima to ne se spominje, naravno nije politicki korektno tako pricati, a i kvari se slika o velikom juznoslovenskom srcu kod nas Srba :)

Koliko znate problema koje imaju Crnogorci i firme iz CG u Srbiji?
Vjerovatno niti jedan.
Vjerovatno jel vas boli kc.
Znate samo ono sto vama dira u dzep, uvijek jednostrano sagledavanje situacije...klasika vec.

Nisam Crnogorac, korjenima jesam, nemam potrebu niti koga da branim, niti vrijedjam, samo imam potrebu da kazem da mi je pun kc jednostranog sagledavanja situacije.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju