Ostalo > Offtopic

Komunalni policajci tuku putnika bez karte

<< < (20/21) > >>

Slanina:
Ipak sam se i ja zajebao ovo jeste interventna ako pogledate zadnjeg pandura videcete sa njegove leve strane pistolj, a i jebes ga gledam sad po netu pokusavam razliku u uniformi da vidim kao da je nema ili je ja ne primecujem -.-

VeljaP:

--- Citat: Slanina  Septembar 23, 2012, 12:01:34 pre podne ---Ipak sam se i ja zajebao ovo jeste interventna ako pogledate zadnjeg pandura videcete sa njegove leve strane pistolj, a i jebes ga gledam sad po netu pokusavam razliku u uniformi da vidim kao da je nema ili je ja ne primecujem -.-

--- Kraj citata ---

haha, ode tema u pravcu identifikacije, jel interventna ili komunalna, no bolje i tako nego prozivke.... :)
Interventna policija, trenutno ima reflektujuci natpis i traku preko ledja na kojoj pise INTERVENTNA JEDINICA 92, dalje, ovaj tip ima nesto na pojasu, ali mislim da je to ili palica ili baterijska, interventna nosi pistolj u niskoj futroli koja je fiksirana za butinu

Slanina:
Ovo mora da su neke nove uniforme jer ovamo po kv ovako ne izgledaju :D

Miske1:
Mozda jos nisu stigle u tvoj grad, verovatno putuju pa naisle na zastoj.  8) Inace, sta se cudis, policija nam je moderna samo u Beogradu i Novom Sadu, a u ostalim gradovima jos uvek mozes videti pandure u zajdzi iz osamdesetih godina proslog veka.

tanatos:
U BG i moraju da imaju najnoviju i najbolju opremu. da se ne lazemo.
Pricamo o interventnoj, presretacima, PTJ... Ipak, skoro svaki treci stanovnik zivi u BG. Kako je krenulo uskoro ce toliko biti.
Ne kazem da ne mora u drugim gradovima, al BG je BG.

Novi Sad je sam finansirao sve za Policiju, cak im i bonus plate grad davao , sad ne znam kako je.

Poenta - neka I 20x skuplju opremu imaju Intervnetna i ostale, neka 3x vecu platu imaju, to ima nekog smisla
ali nemoj ove klosare komunalce samo da gledamo, samo to ne.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju