Ostalo > Offtopic
BAKIC
BicepsPeak INtenSitY™:
--- Citat: Kralj ist Back-Bakic Septembar 23, 2012, 12:08:56 posle podne ---Dokumentarni film „Kletva“ je svojevrsna retrospektiva zla, pa čak i više, s obzirom da otkriva njegov uzrok i ilustruje posledice očite u životu, kako pojedinaca i porodica, tako države i celokupnog čovečanstva. On se bavi snagom ljudskog uma, jačinom riječi, izgovorene ili neizgovorene, te duhovnom silom kojom je obdaren čovjek da može preneti na svoju okolinu dobro ili zlo, zavisno od izbora. A izbore i odluke donosimo svakodnevno...
http://www.prijateljboziji.com/index.php?p=Filmovi&id=69
Ovakav smo mi Narod nazalost!!!
Ovo je Film koji prica o nama i dobrih i losih i postenih i nepostenih i onih koji rado grese i sude a i oni koju to necine!! Pa nek se svako sam prepozna.
Ovu poruku nema veze sa Bakic-om i sa sve ostale ovde. Neutralna poruka onako just for fun za vas onako Nedelja pa da malo gledate Film.
--- Kraj citata ---
promasio si temu :)
filip85:
--- Citat: ela ela Septembar 23, 2012, 12:28:07 posle podne ---Zaboravih da kazem jos nesto-doticni osoba je-da kazem-javna licnost i kao
takav-podlozan je komentarima i pozitivnim i negativnim-to je tako i to je normalno.
Imam pravo da komentarisem bilo koju javnu licnost a komentarisem na osnovu onoga
sto je javnosti dostupno od strane doticne osobe,dakle ne moram licno da poznajem
Zinedine Zidana da bih mogla da polemisem o tome da li je dobar ili los fudbaler ili Ronaldinja
npr-pa da kazem da je zastranio,upropastio karijeru i odao se porocima.
I stvarno ne znam sta ovde nije jasno.
Takodje sam rekla a i da ponovim(posto se ta prica o zavisti stalno provlaci)-nemam na cemu da
zavidim i nemam na sta da se ugledam kod doticne osobe jer meni-biti sportista je mnogo vise od
pukog sportskog rezultata.Biti uspesan sportista znaci biti kompletna licnost-izgadjenog karaktera i uma,
ne samo tela.Takve ljude postujem,divim im se i nemam problem da to otvoreno kazem.
Takodje-mislim da je jako losu formu pokazao na poslednjam takmicenju gde je i pao na doping kontroli
(nije mi cilj da prozivam za doping i savrseno mi je jasno kako sa tim stoje stvari).No-i usponi i padovi su
deo sporta.Sve ostalo je manje vise receno.
--- Kraj citata ---
bravo :)
i još, ako nekoga ne zanima mišljenje drugih, "NN ljudi", onda neka ne predstavlja javno svoje rezultate (na forumu, na bini, na televiziji, časopisima itd.) i nek ih prikaže samo grupi ljudi i prijatelja čije ga mišljenje zanima... a ne takvo filtriranje, u fazonu - oni NN likovi koji me pohvale su ok, a oni koji kritikuju su nebitni i nemaju pravo da komentarišu jer eto, nikad nisu izašli na binu... Boga mi, kad si se pojavio na televiziji onako pun sebe i predstavljaš se kao pro bilder, najbolji srpski bilder itd, imam pravo da kažem da si egoističan i narcisoidan, makar ja bio i Živorad Petrović iz Donje Pripizdine koji nikad nije prošao pored teretane...
kopa:
meni je sasvim ok lik,dosta je realan
Simoncelli:
Cemu tolika polemika? Ne znam zbog cega se dize tolika prasina oko doticnog.
Koliko znam ima jako puno boljih bildera pa se ne eksponiraju toliko.Daleko je on od najboljeg bildera Srbije.
A i koliko znam godinama je u istoj kategoriji,puno je kakio naokolo pa ga je Svetozar Milenkovic istresao iz gaca na poslednjem takmicenju.
Takodje kruze neke price da je lik furundzija i da se prodaje.To nije sportista,a kamoli porodicni covek.
bojan lepojevic:
--- Citat: Simoncelli Septembar 23, 2012, 02:53:45 posle podne ---Cemu tolika polemika? Ne znam zbog cega se dize tolika prasina oko doticnog.
Koliko znam ima jako puno boljih bildera pa se ne eksponiraju toliko.Daleko je on od najboljeg bildera Srbije.
A i koliko znam godinama je u istoj kategoriji,puno je kakio naokolo pa ga je Svetozar Milenkovic istresao iz gaca na poslednjem takmicenju.
Takodje kruze neke price da je lik furundzija i da se prodaje.To nije sportista,a kamoli porodicni covek.
--- Kraj citata ---
Izuzetno realne i proverene cinjenice, nema sta.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju