Ostalo > Offtopic
BAKIC
Swalbr:
Kako izgleda na norditropinu i bez njega, i ja bi pukao..
Simoncelli:
--- Citat: bojan lepojevic Septembar 23, 2012, 11:20:32 posle podne ---
--- Citat: Simoncelli Septembar 23, 2012, 02:53:45 posle podne ---Cemu tolika polemika? Ne znam zbog cega se dize tolika prasina oko doticnog.
Koliko znam ima jako puno boljih bildera pa se ne eksponiraju toliko.Daleko je on od najboljeg bildera Srbije.
A i koliko znam godinama je u istoj kategoriji,puno je kakio naokolo pa ga je Svetozar Milenkovic istresao iz gaca na poslednjem takmicenju.
Takodje kruze neke price da je lik furundzija i da se prodaje.To nije sportista,a kamoli porodicni covek.
--- Kraj citata ---
Izuzetno realne i proverene cinjenice, nema sta.
--- Kraj citata ---
Nesto nije tacno sto sam rekao ili ?
bingo:
Slazem se, ja gledam prica kako ima zenu i dete, a u vezi sa nekom klinkom od 18 godina :S
Sad jos neka mi kaze da gledam svoja posla, a gde god kliknem on se taguje, trpa svoje dupe, ma nula od coveka..
Prvo kad sam ga gledao na onim "seminarima" jako me nervirao, sad sam video neki novi, samo 5 minuta, stvarno mi zao coveka, on je pukao totalno psihicki, nije tacan, ne zna sta prica.. Ubio ga je niko drugi neko sam sebe, tj EGO
vlado0550:
--- Citat: bojan lepojevic Septembar 23, 2012, 11:21:33 pre podne ---..mnogi su se ukljucili u prozivke bez valjanog argumenta
--- Kraj citata ---
U inat svemu i svima...
Wroy:
--- Citat: Simoncelli Septembar 23, 2012, 02:53:45 posle podne ---Cemu tolika polemika? Ne znam zbog cega se dize tolika prasina oko doticnog.
Koliko znam ima jako puno boljih bildera pa se ne eksponiraju toliko.Daleko je on od najboljeg bildera Srbije.
A i koliko znam godinama je u istoj kategoriji,puno je kakio naokolo pa ga je Svetozar Milenkovic istresao iz gaca na poslednjem takmicenju.
Takodje kruze neke price da je lik furundzija i da se prodaje.To nije sportista,a kamoli porodicni covek.
--- Kraj citata ---
nije to nista, ja sam cuo da odrzava formu tako sto svake nedelje ujutro odgriza glave zivim pilicima.
po nekima od vas, on ispada da je jedini narcis od nasih takmicara.. a istina je da su svi narcisi, neko manje neko vise, to ne menja stvar.
a na tome sto se eksponira, ne vidim nista lose, time reklamira sam sebe. (ne ulazim u to da li je reklama dobra ili losa)
a na ovo sto mu zameras, sto je izgubio od Toze, ne znam sta bih ti rekao...
pa gubili su i drugi(zasluzeno) od tog istog momka, ali njih niko nije stavljao na stub srama zbog toga.
na prste jedne ruke mogu da se prebroje momci koji bi mogli tu i tamo da mu pariraju, Bakic je svakako jedan od njih.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju