Ostalo > Offtopic
Novo nasilje komunalne policije
djLE:
Ново насиље комуналне полиције
sta reci, koju posluku porati?
SAJ:
Ja ne znam kakva ovlascenja ima komunalna policija u Srbiju, ali ovamo u CG komunalnu biju... :)
Kolev Nenad:
Uffffffffffffffffff greska i to opasna,ovo je snimljeno na par stanica od moje kuce,ovi komunalci i kontrolori su svakog dana tu i nikad,ali nikad se ne menjaju,potpisali su sebi mucenje,a vec su ih jednom tukli,greska debela....
Sve mora kod nas na tezi nacin,takav nam je mentalitet i tu nema pomoci :(
Black&Decker:
snimi komunalnog policajca 01
Miske1:
Ma to je saka bagre u komunalnoj policiji koja treba da se ocisti i da se posalje na izgradnju puteva pa da vide kakav su posao i platu imali, a sta drugi rade da bi zaradili samo za hleb. Nisu oni svi isti, pre neki dan sam isao sa psom kroz grad i nisam stavio psu korpu na njusku (a obavezno je cak i da imas pekinezera), kad prolazi auto komunalne policije pored mene i zaustavlja se ispred. Ja vec u glavi vidim sliku da ce da dodje da jede govna i da mi napise kaznu zbog toga, kad izlazi momak iz auta, prilazi i rece: "Nemoj ici dole, seta pas koji najverovatnije ima besnilo, doci ce sinteri da ga pokupe, a ti idi okolo da te ne napadne posto ides sa psom. Ajd', prijatan dan." Okrete se momak i udje u auto, a ja stao i gledam u totalnoj konfuziji. ??? Nisu oni svi isti, samo sto u nasoj drzavi uglavnom bagra ostavlja prvi utisak.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju