Ostalo > Offtopic
Polaganje za A kategoriju
vlada sin:
Hoce , to je izvesno, ne znam samo ko ce da plati 800evra voznju...
Sljivko:
Ja sam polozio voznju 26.i tada u mojoj skoli nisu primali nove polaznike. Dok je jedna poznanica upisala i imace na 40 redovnih jos 3casa voznje ,2predavanja o propisima i 3casa prve pomoci.To mu dodje neki postepeni prelaz na novi zakon. Definitivno ga uvode do kraja oktobra ili pocetka nove godine.
U pitanju je B kategorija
Black&Decker:
--- Citat: vlada sin Oktobar 05, 2012, 10:31:30 pre podne ---Hoce , to je izvesno, ne znam samo ko ce da plati 800evra voznju...
--- Kraj citata ---
ja mislim da oni to u saradnji sa bus plusom 100%,mafija :) teze ka tome da vise niko nema dozvolu,pa da dignu cenu karte na 300din...
zao mi je mladjih generacija...ima se raspadnu dok skupe te pare za polaganje,pa onda jos i za kola... i trebaju ti teoriski casovi da se uvedu...ali brate 800 evra u ovo vreme,za jebenu dozvolu...
ne znam...pa i po starom se vise isplatilo da kupis dozvolu na mufte,nego da trosis vreme,zivce i novac(dodje ti skoro na isto finansiski) na regularno polaganje...
kod nas se samo isplati krasti i muljati...ova zemlja kao da je kurs za prevare....ko se samo usudi da proba posteno ide u cosak da cvili! do daljnjeg...
vlada sin:
Ja se secam kada sam pikao basket u Svici da je jedan momak isao u auto skolu i da je bila okruglo 3000franaka i nikad kraja koliko casova i teorije, nisam mogao da verujem. Nema veze sa temom, ovo sam reko cisto nako:-)
Miske1:
Nece biti 800 eura vec od 35 - 50 hiljada dinara u zavisnosti da li imas vec AM ili A kategoriju pa ne moras da vozis sve casove. Ovo se odnosi na B kategoriju, a verovatno i na sve ostale.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju