Ostalo > Offtopic
Jel moguce da ovaj takmicar ima 97 kg
djake:
Meni je cela ova prica o photoshopu bezveze. Ova fotografija moze da bude, ali verovatno nije ni videla ps, to ispod tricepsa i iskrivljene linije zida ne znace nista, i ne moraju biti ps, ali izgleda zato imamo strucnjake koji su dobro proucili sve fotografije na forumu trazeci znake bilo kakvog laziranja. I dok je ranije manija bila tipa-kakvu hemiju uzimas-sada je manija tipa -sto si radio ps na toj i toj slici-....ja bih molio strucnjake da se bez detaljnih dokaza uzdrze glupavih komentara o necijem laziranju fotografija, jer se to vec na par tema ponavlja, a zauzvrat neka ti strucnjaci stanu na binu, pa neka se pokazu u pravom svetlu, a ne na nekim facebook slikama snimanim kamerom od pola mpx...mislim, neko je dobro rekao, paranoja...ajmo otvoriti temo sa glupavim pitanjem, pa kao slucajno nekoga prozvati i onda ga opljuvati...manite se, deco, gluparija...
Nenad018:
Ma ko da je bitno jeste ili nije, svaka cast decku sa 16 godina se bavi sportom i ima satisfakciju, a ne kao vecina debila njegovih godina koji balave po ulici uz 2l piva.
kricikricijuskas:
@ BicepsPeakā¢
Nidje veze.
Sasa Dimitrijevic:
Ja sam vec rekao.. momak je izlazio za moj klub na takmicenju u Beogradu.. Nije se spremao kako treba, izasao je tek onako da malo oseti binu. Da je veliki, jeste, vislji je od mene skoro za glavu.. Da je misicav jeste i to.. mozete videti na mojim slikama na fb stranici.. Forma mu naravno nije bas reprezentativna za jedno takmcienje.. Ali kao sto rekoh. spremao se koliko je imao vremena 2-3 nedelje, i izasao cisto da malo oseti binu.. Pogledao sam tu sliku sa linijama, nisam siguran da li je PS. Ni da jeste ni da nije.. Nebitno.. I da jeste.. puno starijih momaka to radi, a kamoli jedan decko od 16 godina..
Kao sto rece Nenad.. u svakom slucaju treba imati hrabrosti sesti na voz iz Podgorice i doci u Beograd da bi se takmicili. Treba imati hrabrosti samo stati na binu, bez obzira u kakvoj ste formi.. Zato kao sto Djake rece, nemojmo samo nalaziti mane nekima, pogotovu nekome ko ima samo 16 godina.. i pred kojim je (mozda) veoma kvalitetna karijera u takmicarskom BB..
middle_east_dude:
ne zna taj da koristi fotoshop...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju