Multimedia > Slike/Muškarci
Lorenzo Becker
BicepsPeak INtenSitY™:
ma on jeste stvarno za svoje god dobar ali koliko je Lesukov samo takmicenja prosao a on nije ni jedno jbg i vjerovatno sve sam radi ali je rekao da ce 2013 da izadje na neko takmicenje veze nemam koje :o
breshahils:
--- Citat: Srdjan Marjanovic Oktobar 07, 2012, 01:25:51 posle podne ---Ovaj decko je prozivao Lesukova na svojim snimcima i slikama,
i tvrdio kako mu malo fali da bude bolji od njega...
--- Kraj citata ---
Može Lorenzo Lesukovu da pljune pod prozor...čuj malo mu fali, ima takvih milion koji su "bolji" od Lesukova.Molim lepo stegnite muda pa mu izađite na crtu ;)
BicepsPeak INtenSitY™:
i meni malo fali da budem kao Phil Heath :) to je stvarno glupost sta je rekao i nzm zasto to radi kad ima potencijala da napreduje i bude veoma dobar...
kricikricijuskas:
Pratim ovog momka vec dugo. Lorenzo je bolje izgledao sa 16 god nego sada trenutno. Imao je saobracajnu nezgodu, pa se vraca. A i iskreno mora da proradi na pozingu jer je bas ocajan. Po meni on je mala maca za Lesukova.
vlado0550:
--- Citat: BicepsPeak™ Oktobar 07, 2012, 04:01:40 posle podne ---i meni malo fali da budem kao Phil Heath :) to je stvarno glupost sta je rekao i nzm zasto to radi kad ima potencijala da napreduje i bude veoma dobar...
--- Kraj citata ---
Pa valjda zato da privuce paznju na sebe...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju