Ostalo > Offtopic
Dali je kasno da porastem
kopa:
--- Citat: fanst3 Oktobar 07, 2012, 01:20:11 posle podne ---E da ali ja sam sad u drugoj srednje,pa sta si radio da porastes?
--- Kraj citata ---
nista nisam radio
kopa:
--- Citat: tanatos Oktobar 07, 2012, 01:25:56 posle podne ---igraj kosarku, to ti je jedina sansa da ih prerastes...
Kazem ti, ja sam moje nasledje od caleta (istih 182 cm) dostigao jos u prvoj- drugoj srednje. I posle ni milimetar nisam dodao. Al realno, dusa me boli sto nisam 192. Tako da... tebi sad treba tvojih 10, meni mojih 10, Pedja zali sto nije dodao na svaki misic jos po 10... AL protiv genetike ne mozes previse...
--- Kraj citata ---
ma kakva kosarka ima veze sa rastom,brat mi se ceo zivot bavi kosarkom i to je veoma dobar kosarkas pa nije mogo da predje 172
fanst3:
Neko kaze da je kosarka vazna a neko da ne
alexi:
e fanst3,hajde se malo primiri i sagledaj stvari malo realnije
ono sto ti pokusavas jeste da dobijes odgovor koji ti zelis cuti,a ne koji bi eventualno bio ispravan
ovom slucaju nema pravila,postoje iznimke naravno,jednostavno pusti da vrijeme uradi svoje,ne postoji carobni napitak...
jednostavno prestani razmisljati o tome i budi zahvalan na onome sto imas,zapravo,nekim drugim talentima koje ti je priroda podarila...a uostalom,jos si mlad,i prostora za napredak imas dosta...ovako se samo bespotrebno vrtimo u krug
fanst3:
Sta mislite o hormonu rasta?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju