Ostalo > Offtopic
Dali je kasno da porastem
fanst3:
Briga me sta ko misli,ti nista neznas o meni.
Slanina:
A koji ti odgovor zelis da cujes? Daj reci odma pa da zavrsimo sa ovom dramom...
Imas samo 16 god i dalje ces da rastes, ako ce ti biti lakse treniraj kosarku i rastezi se mada to ti mozda pomogne za nekih 1-2 cm..
THEROCK:
Opet sve zavisi od genetike. Neki izrastu do 185 do svoje 14 god mislis bice 210 a ono tu stane i jedva poraste jos koji cm. A neki niski a izvuku se do 18 god budu poprilicno visoki. Prosto nema pravila. Lepo je kad je muskarac visok ali nije to presudno. Opusti se i uzivaj u tome sto ti je priroda dala. Pozz
Lazar Popovic:
Ako ti je visina bitna samo zbog problema devojaka, onda sa tobom nesto nije u redu.
Pa moj bivsi cimer je bio tvoje visine, a to je jedan od najvecih svalera koje sam video..jednostavno imao zvaku za ribe..znaci radi u tom pravcu.
Ili radi u pravcu debljanja novcanika, to je jos efikasnija varijanta.
E sad ako nisu u pitanju samo ribe, nego iovako tvoj neki komplex, e tu ti nema spasa..sta ti je genetski predodredjeno to ti je, i nema vise.
Cratos:
Ti si već teški kompleksaš i za tvoj "problem" ne postoji nikakav lijek na ovom svijetu, baš nikakav. Ako uspiješ da se izdigneš iznad svojih kompleksa život će ti biti mnogo bolji i ugodniji. Znači, nikakvi lijekovi, hrana, čarobni štapići i vradžbine ti ne mogu pomoći. Sve ćeš vidjeti kroz par godina i ti tu ne možeš ništa uticati osim probati prihvatiti da si jednostavno takav i nastaviti sa životom.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju