Ostalo > Offtopic

Balkanske prevare (namjestaljka?)

<< < (4/5) > >>

Lazar Popovic:
Danas cuo od jednog prijatelja da zna decka kojem su dali 100eur da glumi neku scenu u tim preljubnicima, prevarama kako vec.

Kaze da oni dobiju pricu i onda po njoj urade epizodu, jer da bi pratio nekoga dok ne napravi gresku nekad treba verovatno dosta vremena, para i rizika da uopste ne napravi pa sve propadne..takodje kako neko ne bi primetio kamere u coskovima postavljene, mislim gluposti :D

headingmachine:
Ma bre emisije kao sto su preljubnici, luda kuca i kojekakvi kvizovi su vredjanje inteligencije ljudi koji to gledaju i nista vise. Ne znam ni jednu pametnu osobu u blizini da gleda te gluposti, samo naivni likovi i naivne devojke koji su kao 99% Amerikanaca. Vide neku glupost na tv-u i AMIN, nista im vise ne treba. Imam 2 tako naivna druga u drustvu i kad pocnu o preljubnicima da pricaju poludim . :D

alexi:
ne bi se ja za tih 100 evra provaljivao po nekim televizijama nema sanse...

Lazar Popovic:

--- Citat: alexi  Decembar 30, 2012, 10:42:04 posle podne ---ne bi se ja za tih 100 evra provaljivao po nekim televizijama nema sanse...

--- Kraj citata ---
Ajde ajde znamo nemoj se sad tu folirati ;D znamo mi da ako bi ti dali Staniju ili neku "starletu" da bi ti i za dzabe :D

alexi:
hehehe

ma u biti sve zavisi od scenarija.....a ne bi bilo lose kad bi jos par ljudi koje znam se prijavilo pa da u istoj emisiji se počupamo xD

a inace nije ovo nista novo,mislim te shit televizije skoro uvijek imaju emisiju takvog karaktera,ljudi se masovno prijavljuju za uloge ljubomornog decka ili promiskuitetnih udovica...jbg

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju