Ostalo > Offtopic
DEMOLIRANA TERETANA NA BANJICI
VeljaP:
--- Citat: icko Oktobar 09, 2012, 06:05:57 posle podne ---Ma to su bre ovi navijaci sa Banjice, oni su tu blizu u jednom parkicu skupljaju i treniraju i takve stvari kapiraju kao svoju moralnu obavezu.
--- Kraj citata ---
Icko, niko ne pravi problem od 100 000 evrica zbog moralne obaveze, jel je fancy teretana u losem kraju...to nema veze
zna gazda dobro zasto mu je neko izlupao teretanu, vidis da se ni ne oglasava nesto posebno.
Da li je reket ili kamata...zna on
tanatos:
gazda je reko sledece:
ja sam investirao u Srbiju, zaposlio ljude i tako mi se vraca. Sup ne moze ni jednog coveka da zastiti a ne gey paradu.
U prevodu, reko sam a nista nisam reko i to je to :D
Samo pazi, ako je vlasnik stvarno Francuz, nije taj otvorio ovo bez osiguravajuce kuce tako da doticnog ne treba zaliti pa koja god da je pozadina price :P
VeljaP:
--- Citat: tanatos Oktobar 09, 2012, 07:37:43 posle podne ---gazda je reko sledece:
ja sam investirao u Srbiju, zaposlio ljude i tako mi se vraca. Sup ne moze ni jednog coveka da zastiti a ne gey paradu.
U prevodu, reko sam a nista nisam reko i to je to :D
Samo pazi, ako je vlasnik stvarno Francuz, nije taj otvorio ovo bez osiguravajuce kuce tako da doticnog ne treba zaliti pa koja god da je pozadina price :P
--- Kraj citata ---
100% je tako :)
MUP ce njega da stiti kao bijelog medvjeda, samo kazm ti, zna taj dobro kome se zamjerio i zasto. MUP ce ovo da istrazi do kraja, nece ovdje biti zataskavanja, veliki ce biti pritisak da se ovo rijes, samo nisam siguran da ce rezultati istrage biti objavljeni, nece bas svima ici u prilog.
Sto se tice osiguranja, vjerovatno je osiguran, pa ce manje vise sve biti nadoknadjeno.
Samo ce sam posao da pretpi veliku stetu, odose klijenti i teretana ce biti losem glasu...
icko:
Dobro Veljo a jel znas ko onda drzi tu pored novu veliku fancy teretanu koja zvrlji prazna?
MrT:
Koje to osiguranje osigurava od vandalizma u Srbiji? :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju