General Bodybuilding Discussion > Članci
REGENERACIJA- SPAVANJE-RAST
Стрелок:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 09, 2012, 09:31:13 pre podne ---pa neznam ko ti je to rekao i zasto-ali je ocigledno da se "jako" dobro razume
neznam iz kog razloga neko sa 17 god nije u mogucnosti da se pretrenira tj cak STA VISE i da ima simtopme koje ti imas
ja bih uradio pauzu ili mozda jos bolje,smanji broj treninga u toku ned
--- Kraj citata ---
Hvala Pedjos, juce sam bio na trening, ne znam ni ja sto, danas cu da odmaram, pa do nedelje, osecam potrebu, bas juce mi se prispavalo u 7 sati uvece i tad rekoh, moram da odmorim :)
I jos jedno pitanje, da li da pojacam ishranu sada zbog regeneracije i obnove glikogena ili kako? :)
newbody:
--- Citat: uloszaminje Oktobar 09, 2012, 05:52:29 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 09, 2012, 09:31:13 pre podne ---pa neznam ko ti je to rekao i zasto-ali je ocigledno da se "jako" dobro razume
neznam iz kog razloga neko sa 17 god nije u mogucnosti da se pretrenira tj cak STA VISE i da ima simtopme koje ti imas
ja bih uradio pauzu ili mozda jos bolje,smanji broj treninga u toku ned
--- Kraj citata ---
Hvala Pedjos, juce sam bio na trening, ne znam ni ja sto, danas cu da odmaram, pa do nedelje, osecam potrebu, bas juce mi se prispavalo u 7 sati uvece i tad rekoh, moram da odmorim :)
I jos jedno pitanje, da li da pojacam ishranu sada zbog regeneracije i obnove glikogena ili kako? :)
--- Kraj citata ---
Naravno da trebas da se kvalitetno hranis, pogotovo u situacijama pretreniranosti (tako pise i u ovom tekstu ako si ga procitao). Potrebni su ti kvalitetni nutritivni elemnti (B, UH, Vitam/Miner.....) da bi se oporavio organizam
dragan vg:
Ovo je stvarno bitna stavka.
Cim osoba nema kvalitetan san,odmah i treninzi trpe.
Стрелок:
Ok, hvala vam. Imam ja kvalitetan san, al tipa dodje mi da legnem u 7 sati, jer mi se vec tad prispava..
Evo danas je bolja situacija malo, ipak cu do kraja nedelje da se napunim glikogenom, lepo odmorim od svih fizickih aktivnosti i nastavljam.
Inoslav:
Odlican text, zanimljive su mi faze spavanja,ja inace imam obicaj ustajati ponoci na pisanje,pa to iskoristim i popijem casein shake koji pripravim prije spavanja :D za svaki slucaj
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju