General Bodybuilding Discussion > Članci
Lek za mršave noge!
Mr.Paf:
Ako mu je bas stalo do "rupe" meni je bila zanimljiva varijanta da se spustim u rupu,pa da iz rupe se dignem do paralele,pa se onda vratim u rupu,pa tek onda do gore...i to se racuna kao jedno ponavljanje....
aleksandar84:
--- Citat: ela ela Oktobar 15, 2012, 07:39:33 posle podne ---Meni su jaca partija ;D
Sta li trazim na ovoj temi :D
--- Kraj citata ---
trebala si i tezine da napises cisto da nam jos malo nabijes komplekse ;D
dante bg:
Da li sam dobro razumeo,sve ovo se radi na jednom treningu? :)
A+B+C1-C2+D
Mr.Paf:
Odradih ovaj trening.....Nisam bas mnogo zadovljan,ali prvenstveno je do mene,jer sam u pocetku malo promasio tezine...ne snalazim se dobro sa prednjim cucnjem,pa sam zbog njega krenuo sa manjom tezinom koja mi je bila posle laka za ostalu vrstu cucnja,ali sam odmah nakon toga spremio 2 sipke razlicitih tezina i krenulo je na bolje...imao sam jos i hendikep da mi je u teretani pokvaren pregib,pa sam ga zamenio bugarskim cucnjem i isplao je OK....Posle sam se precenio sa presom,stavio malo vise pa zamalo dusu da ispustim do 100 dok nisam odradio 100 ponavljanja....do 40-tog je islo nekako posle toga su bila po 3-5 ponavljanja pa po 3-4 sekunde pauze...ali dogurah do 100 nekako....Ponovicu ovaj trening sigurno,samo moram malo bolje da natempiran tezine....
@ dante bg
Da...
vlada sin:
--- Citat: Mr.Paf Oktobar 16, 2012, 02:41:40 posle podne ---Odradih ovaj trening.....Nisam bas mnogo zadovljan,ali prvenstveno je do mene,jer sam u pocetku malo promasio tezine...ne snalazim se dobro sa prednjim cucnjem,pa sam zbog njega krenuo sa manjom tezinom koja mi je bila posle laka za ostalu vrstu cucnja,ali sam odmah nakon toga spremio 2 sipke razlicitih tezina i krenulo je na bolje...imao sam jos i hendikep da mi je u teretani pokvaren pregib,pa sam ga zamenio bugarskim cucnjem i isplao je OK....Posle sam se precenio sa presom,stavio malo vise pa zamalo dusu da ispustim do 100 dok nisam odradio 100 ponavljanja....do 40-tog je islo nekako posle toga su bila po 3-5 ponavljanja pa po 3-4 sekunde pauze...ali dogurah do 100 nekako....Ponovicu ovaj trening sigurno,samo moram malo bolje da natempiran tezine....
--- Kraj citata ---
Bravo, koliko je trajalo?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju