General Bodybuilding Discussion > Članci

STEROIDNI MURIJAK!

<< < (3/4) > >>

tenssa:

--- Citat ---opušteniji si jer si na masi, jedeš lepo, uvek si sit... čisto sumnjam da te depo smiruje... :)
--- Kraj citata ---

Naprotiv, na dijeti sam (prosjek oko 100 gr. hidrata po danu trenutno) i nemam uopste nervozu koju sam kao natural imao kada sam drzao dijetu, stavise nemam osjecaj kao da sam na dijeti.

Vjerujem da mi test dobro utice na kontrolisanje kortizola i da je u tome stvar.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: BUKAS  Novembar 02, 2012, 12:54:14 pre podne ---Verujem da je prica malko naduvana. Uzimati orale toliko dugo i u toj kolicini.....znaci biti moron. Znam par primera uziamanja anadrola 50mg 3 meseca, bilo veselo na kraju, narocito jetri :)

--- Kraj citata ---

ja na zalost mislim i da je obratno-da je i mnogo gore
jer se radi o deblnoj naciji iz emprije sam vidjao svasta i nisam mogao da se nacudim..veruj mi..

BUKAS:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Novembar 02, 2012, 11:49:48 pre podne ---
--- Citat: BUKAS  Novembar 02, 2012, 12:54:14 pre podne ---Verujem da je prica malko naduvana. Uzimati orale toliko dugo i u toj kolicini.....znaci biti moron. Znam par primera uziamanja anadrola 50mg 3 meseca, bilo veselo na kraju, narocito jetri :)

--- Kraj citata ---

ja na zalost mislim i da je obratno-da je i mnogo gore
jer se radi o deblnoj naciji iz emprije sam vidjao svasta i nisam mogao da se nacudim..veruj mi..

--- Kraj citata ---

Ne ne, za doze ok, citao sam svasta sta rade preko. Nego ovo malo oko ponasanja, ali hajde, moguce.

Pedja_Petrovic:
ma dobro....ponasanje je indivudalno i nemora da znaci da je uzorkovano sa ovim.
ali da ima uticaja..deifitivno ima.Evo jedan dobar citat bas na ttu temu:

"Steroidi su hormoni koji, pored toga shto su anabolici, takodje su i medijatori mnogih reakcija u organizmu, izmedju ostalog i psiholoshkih. Ako nemash izgradjenu jaku i stabilnu lichnost, koliko god na fizichkom planu postajesh jachi, veci, brzi, na psiholoshkom planu se odvija isto to- hipertrofishu i koplexi, i agresija koja je do tad bila dobro potisnuta, i nesigurnost u sebe, egocentrizam... ukratko, funkcionalni kod tvoje psihe biva ispisan VELIKIM slovima, a samokontrola se pritom bitno smanjuje, osobito ako nemash jasno definisan cilj ispred sebe- opisala bih to kao jaku neusmerenu enrgiju, koja je u sluchaju Kolemana bila konstruktivna a u ovom sluchaju- destruktivna"

bas na ovu temu je postavjen ovaj komentar na FB

BUKAS:
Bas. Kao sto ima ona: "Ako si kreten bio pre roida, na njima si jos veci kreten".

A ovo za cilj, jako dobro definisano.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju