Ostalo > Offtopic

Ljubitelji video igara ili što bi rekli "gameri"

<< < (10/15) > >>

milan0507:
Jel izasao far cry 3 za pc?
Probao sam AC3 i ne svidja mi se nesto, pada mi fps strasno pa me nervira. Razmisljam o kupovini pes-a novog original da bih mogao preko neta da igram, deluje mi kao najbolji fudbal do sad.

bmsking:

--- Citat: milan0507  Novembar 29, 2012, 11:28:19 posle podne ---Jel izasao far cry 3 za pc?
Probao sam AC3 i ne svidja mi se nesto, pada mi fps strasno pa me nervira. Razmisljam o kupovini pes-a novog original da bih mogao preko neta da igram, deluje mi kao najbolji fudbal do sad.

--- Kraj citata ---
Far Cry 3 je izaso i neverovatno koliko dobro radi, nema kocenja i tih zajebancija, stvarno su lepo optimizovali igru. AC3 je lose optimizovan pa svi cekamo taj famozni patch koji ce navodno poboljsati  malo performanse, inace svima na pc-u lose radi. Najnoviji PES 2013 je po meni cisto sr*nje. Gori od dvanaestice. Desetka je bila bolja od oba ova, a PES 6 ostao zakon :D Mada dobro i 2013 moze da posluzi za sada, mada meni se ne svidja licno uopste, ali ako je zbog neta sta znam kupi, ali veruj mi nije nikako najbolji do sad.
Dakle sad se trenutno kod mene pici Far Cry 3 pa cemo da vidimo kakav je gameplay i prica, za sada tj. pocetak nije los.

@Dame_3 bolje igraj San Andreas :D

milan0507:

--- Citat: bmsking  Novembar 30, 2012, 02:16:07 pre podne ---
--- Citat: milan0507  Novembar 29, 2012, 11:28:19 posle podne ---Jel izasao far cry 3 za pc?

--- Kraj citata ---
Far Cry 3 je izaso i neverovatno koliko dobro radi, nema kocenja i tih zajebancija, stvarno su lepo optimizovali igru. AC3 je lose optimizovan pa svi cekamo taj famozni patch koji ce navodno poboljsati  malo performanse, inace svima na pc-u lose radi. Najnoviji PES 2013 je po meni cisto sr*nje. Gori od dvanaestice. Desetka je bila bolja od oba ova, a PES 6 ostao zakon :D Mada dobro i 2013 moze da posluzi za sada, mada meni se ne svidja licno uopste, ali ako je zbog neta sta znam kupi, ali veruj mi nije nikako najbolji do sad.
Dakle sad se trenutno kod mene pici Far Cry 3 pa cemo da vidimo kakav je gameplay i prica, za sada tj. pocetak nije los.

--- Kraj citata ---

Evo sad skidam al je neki los torent, a mrzi me da kopam po warezu, sve mrtvi linkovi.Meni ovaj pes lezi, 12ica mi je bila tesko sranje.Videcemo i ovaj Hitman Absolution kakav je.

dame_3:

--- Citat: bmsking  Novembar 30, 2012, 02:16:07 pre podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Ma kakav San Andreas, cetvorka je tata mata :D ja sve igram na xboxu, tamo je predobro optimizovana, ali na PC-u je takva da je stvarno bolje igrati SA :D a sto se tice fudbala, pa ne moze pes sa fifom ni u kom pogledu ... i sam sam bio pes-ovac, ali od 2008. ja samo fifu igram :)

berisha semsedin:
@milan

Ne kupuj orig Pes, 99% ljudi na netu igra sa barcom i realom, smorices se brzo, a i kad gube vecina izadje pred kraj meca da ne bi kvarili statistiku (slepci)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju