Ostalo > Offtopic

Ljubitelji video igara ili što bi rekli "gameri"

<< < (14/15) > >>

milan0507:
Slazem se za desktop.Ipak gomilu igara mi nije prirodno da igram bez misa.PS3 ima dobre igre ali da dajem za svaku 50+ eura..A ipak racunar i konzola ne mogu da se porede po mogucnostima.

alexi:
sve vas razumijem i slazem se,ali za mene konzola ipak ima onaj poseban šmek,to je cisto moj prvi izbor,ne mora znaciti i da je najbolji...a kako pice igra na ps 3,je li to sve ide preko blu ray-a ili ? zar se fakat ne mogu naci nigdje jeftinije igre,neki pirati ili tako nesto

Ishmerish:

--- Citat: dame_3  Decembar 13, 2012, 06:21:52 posle podne ---
--- Citat: Ishmerish  Decembar 13, 2012, 04:17:07 posle podne ---Vidi ovako:

Imas sve dzojstike i za PC, znaci original izgledom i kvalitetom kao za PS2(ili bilo koju drugu konzolu) ali usb ulaz za PC,
dalje na PC-u imas DVI ili HDMI izlaz za sliku i zvuk, doduse DVI nema zvuk i to onda ide preko zvucne kartice do tv-a.
Sto je najbolje nema cimanja sa original ili ne igrama i sve igre su free ;)

--- Kraj citata ---

i na xboxu su sve free :D :D :D samo verbatimov dvd double layer i idemo :D
ubacis igru, nema losih portova, nema cekanja na crack, nema hoce li stopati, samo przis :D :D

--- Kraj citata ---

Jeste, samo ga treba JB-ovati, pa koje su igre X2 a koje X3, jer za X3 ti treba Lite-on rezac iskljucivo flash-ovan sa XXX firmware-om, pa to mora odraditi neko ko se stvarno razume u tematiku......, bottom line stoji mi u drugoj sobi i kupi prasinu Xbox slim 360 nov!, kako stvari stoje tako ce i ostati ;)

dame_3:

--- Citat: Ishmerish  Decembar 14, 2012, 12:08:18 pre podne ---
--- Citat: dame_3  Decembar 13, 2012, 06:21:52 posle podne ---
--- Citat: Ishmerish  Decembar 13, 2012, 04:17:07 posle podne ---Vidi ovako:

Imas sve dzojstike i za PC, znaci original izgledom i kvalitetom kao za PS2(ili bilo koju drugu konzolu) ali usb ulaz za PC,
dalje na PC-u imas DVI ili HDMI izlaz za sliku i zvuk, doduse DVI nema zvuk i to onda ide preko zvucne kartice do tv-a.
Sto je najbolje nema cimanja sa original ili ne igrama i sve igre su free ;)

--- Kraj citata ---

i na xboxu su sve free :D :D :D samo verbatimov dvd double layer i idemo :D
ubacis igru, nema losih portova, nema cekanja na crack, nema hoce li stopati, samo przis :D :D

--- Kraj citata ---

Jeste, samo ga treba JB-ovati, pa koje su igre X2 a koje X3, jer za X3 ti treba Lite-on rezac iskljucivo flash-ovan sa XXX firmware-om, pa to mora odraditi neko ko se stvarno razume u tematiku......, bottom line stoji mi u drugoj sobi i kupi prasinu Xbox slim 360 nov!, kako stvari stoje tako ce i ostati ;)

--- Kraj citata ---
ma nije nista komplikovano, treba ti LT 3.0 flash, to je 50km (25 eura, 2000din ako se ne varam) i lite on przac sa maxburner firmwareom , on je malo skuplji oko 40eura preko ebaya, onda samo przis preko imgburna sto je prelahko i picis. nema tu nikakve pegle oko patchovanja (jedino sa abgx360 ucitas image igre, to je smijesno). malo jeste skupo ako moras odjednom i przac i flash platiti, ali sto kaze alexi poseban smek je konzola. pc ima jace performanse (sto je razumljivo jer su ove konzole na kraju svog vijeka), ali za mene to nije to !

cartell:
ljudi dajte neki dobar sajt za skidanje igrica. na onom warezu ne mogu nista da nadjem sto me zanima
konkretno hocu da skinem Quake 4

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju