Ostalo > Offtopic
Vrste ljudi koje ne mogu da podnesem u teretani
Lazar Popovic:
--- Citat: vlada sin Novembar 15, 2012, 12:06:34 pre podne ---Mene najvise nervira bez konkurencije kada ljudi bazde kao da se mesec dana nisu kupali
--- Kraj citata ---
Jedno vreme sam vezbao sa extra likom, znaci lik je dobar spoter, dobar tempo treninga itd.
E onda je on skontao da beli luk podize testosteron (i istripovao se da to radi kao depo ;D ), pa je poceo da zdere toliko belog luka da je cela teretana smrdela :)
Pa sam promenio termin :D
Heisenberg:
ja ne mogu da podnesem kad neko izgovori rec "odradilo me/nije me odradilo" ..npr. uzo sam kreatin,dobio sam samo 2kg..nije me uradio uopste a mog burazera uradio u fulu ili tako neke gluposti xD
ili ljude koji izlaze iz svlacionice i sedaju na klupu da rade military press ili tako nesto bez ikakvog zagevanja..najezim se
exer86:
--- Citat: ela ela Novembar 15, 2012, 11:14:46 pre podne ---Hahhah :D
Ja radim-onako- "sa strane gledano" noge,prsa,rame,ledja,triceps,biceps-jedna
vezba,xxxxx serija. Itekako znam sta radim.I cesto se,zbog ovoga-srecem sa kojekakvim komentarima.
Ne preuranjujte sa zakljuccima i procenama necijeg nacina vezbanja jer ne znate sta mu je cilj,
cime se bavi i sta hoce da postigne.Vise se bavite sobom.A taj neko,cak i da radi pogresno(tako mi govori
iskustvo)-morace to da nauci na tezi nacin.
A gluposti uvek ima i bice je ;D
--- Kraj citata ---
ne.. ja shvacam fullbody trening, kad odradis cijelo tijelo u jednom treningu.. ali ne shvacam koji je smisao raditi recimo prvo triceps, pa ledja, pa biceps. noge. ramena.. i onda opet tim redom.. ako je vec cilj full body, onda odradis skupinu po skupinu i to je to.. ne vidim svrhu toga da odradis ledja, i onda radis druge skupine, i onda opet ledja za pola sata..
Steam:
--- Citat: vlada sin Novembar 15, 2012, 12:06:34 pre podne ---Ovo je super stvarno. Ja navijao da ga zakuca u glavu sipka:-). Mene najvise nervira bez konkurencije kada ljudi bazde kao da se mesec dana nisu kupali,to je jedina situacija kada sam u stanju da batalim trening , 2 puta je bilo nepodnosljivo. Ujutru kada vezbam nema bahatih a ni dometa posto je podrum pa sam sa te strane .miran
--- Kraj citata ---
Jooj brate kako sam njih mogao da zaboravim hahah
Ima ih i kod mene,kako prodju pored mene nije mi dobro ceo dan ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju