Ostalo > Offtopic
Pravda u Hagu
Slanina:
Ako ako i treba nas jebat kad smo glupi..mozda se narod i opameti
ixy:
Posto je moja malenkost radila za jednog naseg kukavca koji je gore i bila sam tamo, morala sam da prokomentarisem... Sipci i Hrvati su imali i imaju podrsku i drzave i naroda. Kod nas - nista. Kad sam ja isla gore sve je finansirala porodica mog bivseg sefa. SVE koji imaju veze ovde sa javnim zivotom i politikom boli dupe. Cak i one koji se prodaju za patriote, to TVRDIM jer sam videla. Pored toga, i sami vidite, oni su tamo unapred zrtvovani i uglavnom se ne nadaju nicemu sem da ce se naci neko s malo mozga i ugasiti to cudo od suda, ili Trecem svetskom ratu pa da nekako beze. A ostali unapred znaju ishod i zabole ih - treniraju, kuliraju. Upoznala sam i jednog Siptara pa sam i to videla. Zasto je tako? Nekada su prodavali veru za veceru, sada dupe daju za mrve iz Evrope i jos pitaju - ima li jos!
Plus: ono sto me najvise nerviralo kad sam bila tamo - po Sheveningenu gomila muslimana iz Srebrenice. Naprimali ih i rade tamo, zive... Bem te Evropo!
vlada sin:
U kom svojstvu si bila ako nije tajna?
ixy:
Nisam bila branilac. To me obicno pitaju ;D ;) Ta uloga je pripadala jednom vrlo poznatom advokatu. Moj posao je bio sa dosta manje odgovornosti, ticao se kontakata sa javnoscu doticnog i jos par stvarcica. Toliko. Poz :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju