Ostalo > Offtopic

Sta je s mozgom?

(1/4) > >>

Milos-86:
Pozdrav,

evo posle tek 2. treninga u zivotu shvatio sam nesto... GDE su SVI ostali ljudi i sta rade, zasto nisu u teretani??? Zasto ovaj sport nije popularniji kod nas? Da li je moguce da su svi puni jebenih predrasuda, ili je problem novca za ishranu (razumljivo naravno)?

Sta mislite? Ili je cist problem jednostavno - neinformisanost?

Razumem jednu stranu ovoga doduse - s obzirom da se politika ugradila kod svih javnih sportova kod nas (fudbal, kosarka, itd.), nije se ugradila zato sto je BB vise individualni sport: ljudi se sami bore, treniraju, zarade sebi za klopu i suplementaciju. Ne vredjam ljude iz ostalih sportova naravno, to sa politikom je u domenu menadzmenta, ne sportista.

Ako gresim negde, slobodno napadajte  :D

Persie:
Meni je najveci problem novac    ::) jedva ustedim za jedan whey i kreatin ,sve ode na hranu   ;D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: *Tony Montana*  Novembar 24, 2012, 05:01:12 pre podne ---pa bogami kako je vreme doslo svi ce preci na belance u prahu i surutku iz bio hrane :D

--- Kraj citata ---

belance u prahu
odluka vredna paznje.
covece...
toliko si dugo bio na forumu pre nego sto si nestao,ali izlgeda da su ti neke bitne stvari promakle kao i ovaj deo o belancetu

icko:

--- Citat: Milos-86  Novembar 23, 2012, 05:12:39 posle podne ---Pozdrav,

evo posle tek 2. treninga u zivotu shvatio sam nesto... GDE su SVI ostali ljudi i sta rade, zasto nisu u teretani??? Zasto ovaj sport nije popularniji kod nas? Da li je moguce da su svi puni jebenih predrasuda, ili je problem novca za ishranu (razumljivo naravno)?

Sta mislite? Ili je cist problem jednostavno - neinformisanost?

Razumem jednu stranu ovoga doduse - s obzirom da se politika ugradila kod svih javnih sportova kod nas (fudbal, kosarka, itd.), nije se ugradila zato sto je BB vise individualni sport: ljudi se sami bore, treniraju, zarade sebi za klopu i suplementaciju. Ne vredjam ljude iz ostalih sportova naravno, to sa politikom je u domenu menadzmenta, ne sportista.

Ako gresim negde, slobodno napadajte  :D

--- Kraj citata ---
A sta mislis da svi maju vremena i novca da se bave ovim sportom i da su svima lepi misici prioritet?
Vecina ljudi u ovoj zemlji jedva sastavlja kraj sa krajem a i mi ostali kako stvari stoje ima da se vratimo na neke jeftinije sportove uskoro.

Milos-86:

--- Citat: icko  Novembar 26, 2012, 10:11:22 pre podne ---A sta mislis da svi maju vremena i novca da se bave ovim sportom i da su svima lepi misici prioritet?
Vecina ljudi u ovoj zemlji jedva sastavlja kraj sa krajem a i mi ostali kako stvari stoje ima da se vratimo na neke jeftinije sportove uskoro.

--- Kraj citata ---

Nazalost i vrabac na grani zna kakva je finansijska situacija u drzavi..

Mislio sam najvise na mladje ljude - zasto su kafici krcati non-stop a teretane i tereni prazni? Bas sam bio prosle nedelje da uzmem opremu, oko 10h ujutru vec su bili puni kafici. Sede gospoda (16-17god), pijuckaju kafu, pa posle na "jutarnju" pljeskavicu  ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju