Ostalo > Offtopic
Sta je s mozgom?
petar90:
meni samo nije jasno da li sam lepo razumeo poentu teme. ti si rekao da si imao 2 treninga u životu i sada si ukapirao da je to kul i svidja ti se da treniraš. i ti sada preispituješ gde su svi ljudi i zašto ne treniraju. a šta si ti radio do pre 2 treninga?
Milos-86:
--- Citat: petar90 Novembar 26, 2012, 11:03:36 pre podne ---meni samo nije jasno da li sam lepo razumeo poentu teme. ti si rekao da si imao 2 treninga u životu i sada si ukapirao da je to kul i svidja ti se da treniraš. i ti sada preispituješ gde su svi ljudi i zašto ne treniraju. a šta si ti radio do pre 2 treninga?
--- Kraj citata ---
Ja od svoje 16-te radim.. to mi je uvek bilo prioritet. Mislim, finansije i poslovna karijera. Nakon 10 godina stigao sam do nekog svog prvog veceg cilja, i konacno oslobodio vreme da odvojim vreme za svoje zdravlje i telo.
Kada sam krenuo razocarao sam se u sebe jer nisam krenuo ranije (posao od 16te manje vise je bio nametnut zbog teskog stanja u porodici), a shvatio sam da mi treninzi JAKO prijaju.
Tako "razocaran" pitam zasto toliko omladine sedi po kaficima -- ako vec nece da rade i zaradjuju, onda teg u ruke pa na posao :)
EDIT: Preispitujem da, nije osudjivanje ili slicno. Interesuje me koji je razlog da omladina ne provodi svoje vreme u teretani/na terenu, a ima novca za sedenje po kaficima od prepodneva.
MrT:
Kafic - uzivancija, lucenje pozitivnih supstanci. Rezultat osnove ljudske potrebe - druzenja.
Teretana - mucenje do cilja :)
Naravno - pod uslovom da mozes preziveti gusenje od dima ;)
Zapitaj se sledece - ako je nekome lepo, zasto bi ista razmisljao da menja? I dobices odgovor.
Veljko1981:
--- Citat: petar90 Novembar 26, 2012, 11:03:36 pre podne ---meni samo nije jasno da li sam lepo razumeo poentu teme. ti si rekao da si imao 2 treninga u životu i sada si ukapirao da je to kul i svidja ti se da treniraš. i ti sada preispituješ gde su svi ljudi i zašto ne treniraju. a šta si ti radio do pre 2 treninga?
--- Kraj citata ---
x2
što se tiče OP
mnogo si svež druže
čekaj da počnu da te bole zglobovi, da ne možeš da hodaš od upale, da skontaš da bi bilo lepo da jedeš kilo mesa svaki dan ali nemaš lovu, da je prosečna kura = prosečna plata i naravno tu je uvek element socijalne osude, stereotipa koji ti se pripisuje kao nekome ko "trenira"
većini ljudi se ne sviđa teretana jer ništa nema preko veze, nego koliko uložiš toliko i dobiješ
to nije popularan mentalitet
Pedja_Petrovic:
--- Citat --- nego moze da prodje nekada mislim na belance
--- Kraj citata ---
e jebiga..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju