Ostalo > Offtopic

Strije - iskustva

<< < (4/17) > >>

Remetik:
Da imao sam i ja Saljicev melem, smorio sam se sto moras preventivno da ga mazes....a otkud ja znam gde ce da izadju...mazao sam grudi, ruke, ramena, a strije mi izasle u donjem delu ledja...

Big_Rasha:

--- Citat: dr_rapid  Oktobar 11, 2006, 01:30:36 posle podne ---Ne treba se zamarati glupostima. Ja sam sav ispucao, pogotovo na nogama, listovima, dupetu  (hehe, to mo nekako najbolje napreduje), pogotovo pazuhu, ali ukratko boli me. Sve to nestane suncanjem. Niti mazem, niti cu mazati. :)

--- Kraj citata ---
Jebote ja sam mislio da samo ja imam na bulji..... Bljak....

Vladar:

--- Citat: remetik  Oktobar 11, 2006, 01:59:40 posle podne ---Da imao sam i ja Saljicev melem, smorio sam se sto moras preventivno da ga mazes....a otkud ja znam gde ce da izadju...mazao sam grudi, ruke, ramena, a strije mi izasle u donjem delu ledja...

--- Kraj citata ---

Ako vec neko koristi zbog iz bilo kog razloga mnogo je bolja varijanta uzeti preparat direktno u njihovom salonu u PG, jer je mnogo jaca varijanta od onoga sto prodaju po apotekama...
Ali generalno mislim da je te pare bolje potrositi na solarijum :-)

Remetik:
S obzirom da sam strije dobijao kako mi se konstitucija menjala...da sam se svuda mazao...trebalo bi mi puno para..pa jos list, od opercije prosirenih vena, 16-17 rezova ..mnogo je Kume!

Zoka:
ja nemam strije ali imam puno oziljaka... najvise po rukama... malo sam bio glup i nestasan kad sam bio mlad :)
da li ovo sve vazi i za oziljke (stare preko 20 godina) ili samo za strije?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju