Ostalo > Offtopic
Strije - iskustva
Pedja_Petrovic:
--- Citat: sloba1nis Decembar 03, 2007, 11:23:28 posle podne ---nema pomoci oko strija ali vremenom izblede.uzimaj multivitaminske preparate mozda ti nedostaju vitamini ili minerali
--- Kraj citata ---
jel to hoces da kazes da strije nastaju zbog toga sto neko ne pije vitamine??
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: Pedja_Petrovic Decembar 04, 2007, 04:43:39 pre podne ---
--- Citat: sloba1nis Decembar 03, 2007, 11:23:28 posle podne ---nema pomoci oko strija ali vremenom izblede.uzimaj multivitaminske preparate mozda ti nedostaju vitamini ili minerali
--- Kraj citata ---
jel to hoces da kazes da strije nastaju zbog toga sto neko ne pije vitamine??
--- Kraj citata ---
Pa doktori, dermatolozi specijalisti, svi do jednog kažu da se pojača Cink u prehrani, navodno da pomaže elasticitetu kože, što je naravno smiješno, jer to može pomoć da se baviš baletom ili nečim sličnim, jer ovde se radi o napinjanju kože usljed pump-a, samog treninga, te naravno porasta volumena muskulature u brzom roku (te same kilaže čovjeka), a rapidan rast mišića nažalost koža ne može da prati pa nastaje pucanje ili ti ga strije...
I dalje se zna bla....bla...bla...
Ali naravno da to nema veze sa vitaminima općenito...već samim kolagenom kože...to već ptice na granama znaju, nema magičnih kremica, nema ničeg osim užasno skupih operacija dok su strije svježe (roza boje) ali tko to radi... :roll:
HETEMAN:
Au bre i mene ubijaju, mislio sam da ovi pucachi sa olimpije nemaju strije dok nisam gledao Katlera kako radi benc pa jebote meso mu se vidi na grudima mu strije kao prsti debele.
vlada88:
Au ja isto imam strasan problem sa strijama, tek sad nadjoh ovaj topic, pa znaci sta mogu da uradim povodom toga, sta ih najbolje 'leci', krema neka ili suncanje?
Idem tek dva meseca ponovo u teretanu, taman su mi izbledele strije od prosle godine, i evo opet u predelu izmedju ruku i grudi, ogromne crvene strije su se pojavile :(
duh:
Ja kad sam poceo pomalo da pov. tezine u treningu odmah sam poceo da pucam, pomalo po latovima i pazuhu, a imam i neke na sredini ledja crvene boje. Kad sam povecao kilazu na masini za zadnju lozu dma su mi izasle. Takve na ledjima sam vidjao kod vecine ljudi, pogotovo po plazama na moru.
Eto npr ja ih imam a moja majka ih nema uopste a cale ih ima malo na nogama ali mnogo manje od mene.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju