General Bodybuilding Discussion > Članci

5 NAJGORIH VEZBI ZA ABDOMEN!

<< < (2/5) > >>

tenssa:
Sjetih se jedne stvari sto je Filip napisao ovdje na forumu, a ima veze sa trbusnim misicima i kuhinjom...

Sa teme:

http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,22615.msg275511.html#msg275511

--- Citat ---I naravno,ako za pet nedelja zelite trbusnjake kao sto tekst navodi,bolje ce biti da idete pet nedelja na dijetu i pustite bf nego da besomucno radite trbusne...samo moje misljenje,jer za pet nedelja ne mozete povecati trbucne ni za 1mm,pogledajte Trenutnog mister olimpiju i uporedite ga sa nekim recimo ko se tamici u bodi klasiku kod nas-ogromna razlika kada su u pitanju ruke,ramena,noge itd,ali ne preterana razlika kada je rec o velicini rectus abdominusa izmedju dvojce,i sad uzmite u obzir da je recimo Katleru,Dexteru itd trebalo nekoliko decenija da dodju do trbusnjaka kakve imaju i jasno cete doci do zakljucka da su potrebne godine da se napravi iole vidni pomeraj u misicnoj masi rectus abdominusa(oblikusi su druga stvar,drugacija misicna kompozicija koja lakse hipertrofira,pa cesto ume i da prosiri struk tj veci msiic daje utisak sireg struka)
--- Kraj citata ---

I ja imam blage probleme sa trbusnjacima (bar mislim), ali vidjecemo za par nedelja kakva ce biti situacija dok se masti sa stomaka rijese...

Slanina:
Al zar ne bi trebalo ipak raditi neke vezbe za trbusnjake jer i da smanjimo masnocu sa stomaka opet ne verujem da ce se videti trbusnjaci jer nikad nisam ni radio taj misic :/ tj radi on dok se ja krecem al mislim da to nije dovoljno to bi isto bilo kao rade mi listovi dok hodam i onda nemam potrebu da ih radim :P ipak mislim da bi trebalo raditi neke vezbe za trbusnjake a posto ja ne radim mrtvo dizanje sta onda :D

alexi:
pa gore ti je tenssa izdvojio odlican citat filipa,dobro zbori momak...ja necu reci da se ne rade samo zato jer ih ja ne radim,ali i ja sam ostao paf kako su sad izdefinirani kako se blizi kraj dijete... isto tako ni mrtvo dizanje ne radim kao ni ti..tako da,ako zelis mozes ih naravno raditi,ali tretiraj onda kao i svaki drugi misic,nemoj ih sad radit 100 komada svaki drugi dan...

bingo:

--- Citat: tenssa  Novembar 30, 2012, 04:53:17 posle podne ---Crunches odlicna vjezba, samo se treba dobro koncentrisati tokom izvodjenja, nema zajebancija sa donjim dijelom ledja....

--- Kraj citata ---
crunches - prevod na srpski trbusnjaci.. to je ona klasicna sto se nalazi na 5om mestu ove liste, tj tradicionalni trbusnjaci

tenssa:
Ne tradicionalni, ne dizes se skroz gore, uvijas se i donji dio ledja se uopste ne dize sa zemlje, samo se treba dobro koncentrisati na trbusni misic i vjezba je odlicna, mene stomak boli uvijek kada radim zadnje ponavljanje...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju