Ostalo > Offtopic
GRESKA JAY CUTLERA
sasacg:
ja bih mu predlozio markonija za personal trainera i nutricionistu,vidis kako se razume u vakcine :D aloooooo jay,pa jesi li slep kod ociju,markoni ti drzi titulu :D :D
Markoni:
--- Citat: sasacg ---ja bih mu predlozio markonija za personal trainera i nutricionistu,vidis kako se razume u vakcine :D aloooooo jay,pa jesi li slep kod ociju,markoni ti drzi titulu :D :D
--- Kraj citata ---
e pa vidis da je hteo mene da slusa sada bi ima bar tri Mr.O ali nece a ja hteo dzabe da mu pomognem ali me sada iznervirao sa ovi torlakovim vakcinama , kako bre nezna 100 puta sam mu govorio e od sada ako mi bude trazio savet naplacujem , a docice on sigurno jeste videli Ronija i sta sam od njega napravio , e to je sve zbog toga sto me je poslusao i presao na pasterove vakcine protiv gripa :lol:
MotornaTestera:
Ljudi, ko je bre onaj lik na slici pored Jay Cuttlera ? Ako nije montaza to je najveci covek ikad !
dr_rapid:
Gledao sam jedan intervju sa Zane-om, gde on komentarise kako Jay nikad nece pobediti Ronnie-a ganjajuci ga velicinom, vec kad bi malo spao. E da li to moze da upali stvarnone znam.
Evo video gde Jay kaze da se ove god def osvojiti MrO:
http://forum.athletes.com/fitshow/2006arnold/video/arnoldpredictions_jay_shawn_idrise_bobc.wmv
t1000:
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: Markoni ---ARE YOU SURE
--- Kraj citata ---
......50 eu on jay????..
--- Kraj citata ---
sve sami kockari...cccc :lol: :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju