General Bodybuilding Discussion > Članci

12 NEDELJA DO LUDACKIH TOCKOVA!

<< < (2/4) > >>

headingmachine:
Ja sam danas radio 3 serije cucnjeva po 7-8 ponavljanja (veca tezina), 3 serije za presu u svakoj seriji povecavao tezinu, a smanjio broj ponavljanja, 3 serije po 20 puta iskorak radio, leg curl za zadnju lozu i RDL za zadnju lozu. Jel to ok? Ovo je prva nedelja tj neparan broj. Jel pomocne vezbe ostaju iste i u parnim nedeljama?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: headingmashine  Decembar 25, 2012, 06:29:38 posle podne ---Ja sam danas radio 3 serije cucnjeva po 7-8 ponavljanja (veca tezina), 3 serije za presu u svakoj seriji povecavao tezinu, a smanjio broj ponavljanja, 3 serije po 20 puta iskorak radio, leg curl za zadnju lozu i RDL za zadnju lozu. Jel to ok? Ovo je prva nedelja tj neparan broj. Jel pomocne vezbe ostaju iste i u parnim nedeljama?

--- Kraj citata ---

ovo je ok
stvar j u tome da ces ti da odustnaes od tolike matetike i tolikog vodjenja racuna o ovome te o onome itd
covece
ti si TEK KRENUO
i odmah skaces na ovakve programe.
NISTA NECES POSTICI PREKO NOCI
drzi se osnove dok TRAJE i IDE

headingmachine:
Ok. Onda cu poceti klasicno da radim cucnjeve, bez tih procenata. Ali ostale vezbe ce mi ostati iste.  I samo pitanje u vezi RDL ( nadam se da ne idem u off) jel ok ova tehnika? Romanian deadlift (RDL)
Ja sam danas tako radio sa malom tezinom cisto da probam, i lepo me zateze zadnja loza kada spustam teg. Ali ne bih da nastavim ako nije ovaj dobro pokazao.

tenssa:
Na 1:49 je primjer kako ne treba, cisto da te ne zbuni, inace sve ok...

headingmachine:

--- Citat: tenssa  Decembar 25, 2012, 06:50:18 posle podne ---Na 1:49 je primjer kako ne treba, cisto da te ne zbuni, inace sve ok...

--- Kraj citata ---

Znam da tako ne valja. Onda cu nastaviti ovako. Hvala.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju