Ostalo > Offtopic
Fotoaparati
middle_east_dude:
ako se potrudis, na zapadu verovatno mozes da nadjes d3100 za 350e u ovom trenutku... nov
ako kupujem polovno, ja gledam da izgleda i radi kao novo...
uglavnom cene polovnog nisu isplative da bi razmisljao, jedino polovno sto bih kupio je od nekog koga poznajem...
Francuz:
--- Citat: sasacg Januar 10, 2013, 09:48:38 pre podne ---TZ7 nije DSLR,ali je ok kao kompaktni fotoaparat koji ima odredjene manuelne funkcije DSLR-a i veliki opticki zum...
Ima jos boljih varijanti ovog modela-TZ10,25,30 ;D Kad bih uzimao kompakt model,ovi modeli bi bili na prvom mestu
Sto se DSLR-a tice,znam par ljudi koji su zadovoljni sa Nikon-om D3100
--- Kraj citata ---
Hvala Sale, i dalje ne mogu da prelomim izmedju kompaktnosti i kvaliteta...
Kad to odlucim, mozda bas uzmem neki od ovih koje ste svi pomenuli.
Sto se tice d3100, gotovo da nema losih reci za njega, bar po korisnicima i izvestajima na netu.
--- Citat: middle_east_dude Januar 10, 2013, 10:40:17 pre podne ---ako se potrudis, na zapadu verovatno mozes da nadjes d3100 za 350e u ovom trenutku... nov
ako kupujem polovno, ja gledam da izgleda i radi kao novo...
uglavnom cene polovnog nisu isplative da bi razmisljao, jedino polovno sto bih kupio je od nekog koga poznajem...
--- Kraj citata ---
Nije mi problem da uzmem na zapadu (Nemacka), tako da cu pogledati.
Inace, na nekom nasem sajtu stoji cena za gore navedeni Panasonic: 279 evra, kao i da se vise ne proizvodi.
Nekako mi je premala razlika u ceni izmedju d3100 i ove Panasonic linije? Ili je to samo toliko skupo kod nas?
Gosa:
--- Citat: sasacg Januar 10, 2013, 09:48:38 pre podne ---TZ7 nije DSLR,ali je ok kao kompaktni fotoaparat koji ima odredjene manuelne funkcije DSLR-a i veliki opticki zum...
Ima jos boljih varijanti ovog modela-TZ10,25,30 ;D Kad bih uzimao kompakt model,ovi modeli bi bili na prvom mestu
--- Kraj citata ---
Sale znam ja da tz nije,nego nisam lepo procitao post...
EDIT:
Tz 10 je mnogo losiji od tz7
sasacg:
Kako mislis "losiji"?
To je generalno isti fotoaparat,samo sto 10-ka ima par dodatnih funkcija...
Cini mi se da su izasli i TZ35 i 40,ali TZ30 je nekako meni zapao za oko...Kao i G12 Canon
Gosa:
pa imao sam oba,losiji je zvuk snimanja...mnogo pojacava bas kada snima...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju