Ostalo > Offtopic
Zimovanje u toplim krajevima
vlada sin:
Temu otvaram sa nadom da cu dobiti neke predloge za putovanje u tropske zemlje negde oko ili posle nove godine.
Znam da ima na forumu ljudi koji su bili ili su i dalje u tim krajevima pa me interesuje sta bi preporucili i zasto, koliko , sta se moze videti ,koliko je to finansijski uporedivo i koliko zaista treba love itd...
Znaci Kuba, Dominikana........
Bez prozivki da sam dobio na lotou molim :)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: vlada sin Januar 31, 2013, 12:25:09 posle podne ---Temu otvaram sa nadom da cu dobiti neke predloge za putovanje u tropske zemlje negde oko ili posle nove godine.
Znam da ima na forumu ljudi koji su bili ili su i dalje u tim krajevima pa me interesuje sta bi preporucili i zasto, koliko , sta se moze videti ,koliko je to finansijski uporedivo i koliko zaista treba love itd...
Znaci Kuba, Dominikana........
Bez prozivki da sam dobio na lotou molim :)
--- Kraj citata ---
hahahaha
pitanje samo jedno
ides sa lepsom polovinom tj vas dvoje sami i da ti oma bacim predlog?
vlada sin:
Naravno- romantika to the limit
Ishmerish:
Pa zavisi sta ti je cilj, recimo Kuba je retro varijanta ali izuzetno osiromasena, kao u ostalom i vecina Kariba.
Primera radi Antigua ima fenomenalne plaze, St Thomas i St Maarten su odlicni za shoping, Grenada za rafting, a recimo St Lucia koja se reklamira na sva zvona, je reinkarnacija Crnogorskog primorja iz zlatne ere, samo bih rekao da je, ako je to ikako moguce jos prljavija.
Dominica, Bahamas, Cayman Islands, Puerto Rico su recimo fine lokacije, a ima ih jos..
vlada sin:
Pa iskreno Kuba mi je prvi pik bas zbog kulturno istorijskog nasledja.
Nisam se bas nesto informisao detaljno tako da tek krecem u akciju za i protiv.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju