Ostalo > Offtopic
Zimovanje u toplim krajevima
vlada sin:
Ova agencija sto si mi ostavio link deluje profi stvarno. Ne znam gde bi pre upm...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: vlada sin Februar 04, 2013, 11:18:43 pre podne ---Ova agencija sto si mi ostavio link deluje profi stvarno. Ne znam gde bi pre upm...
--- Kraj citata ---
veruj da su do jaja
odi do njih
videti ces
sve ugovoreno/dogovoreno-ispostuju
felix1988:
ja ti mogu preporucit Dubai ,zivio sam i radio 10mjeseci u emiratima tacnije u Abu Dabiju ali sve se desava u Dubai :) ....ima se svasta radit a vidit pogotovo ... smjestaj nije skup opet zavisi dal hoces samo da prespavas u hotelu ili ces da to bude resort ,razlika u cijeni je velika...
MrT:
+10 za Dubai! Ne moze se porediti sa drugim mestima po pitanju slobode doduse (ma koliko bio "liberalan" naspram Sirije, ipak je to Shariah-law drzava ;))
Ali je zato za normalne ljude UZITAK. A smestaja stvarno ima od jeftinih do skupih, ali i oni jeftini mogu biti fenomenalni (hint: Shangri-la hotel - ja sam bio van sezone, za hotel kome Hiltoni i Interconti u Evropi nisu ravni, stvarno jeftin)
Ima dogadjaja, ima sta da se vidi (doduse SVE je novi, nema neke prave "istorije" ako te boli tuki za takve gluposti ;)), a vreme je cele godina STRAVA. Vani 50*C, ali vlaznost nepostojeca, mozes da udjes/izadjes iz klimatizovanih 20*C na 50*C deset puta i ne osetis, i ne znojis se ;)
Ako planiras nesto unapred, pa cak i da ne planiras, sigurno mozze izaci jeftinije od samo leta do Kube:)
E sad, po meni, Kubu TREBA videti! Ko zna jos koliko ce biti onako zatvorena drzava, gde vreme stoji vec 60 godina ;) Dubai se moze videti i kroz 50 godina sigurno, Kubu treba videti sada.
vlada sin:
Volim kada malo zazivi tema ovako:-) U emiratima sam bio tako da odpada sa spiska , imaju svojih cari i vredi videti svakako mada i nisam licno neki fan svemirskih gradova . Tamo radi neverovatan broj nasih sto gradjevinaca sto letecih konobara i konobarica:-)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju