Ostalo > Offtopic

Zimovanje u toplim krajevima

<< < (9/11) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: newbody  Mart 05, 2013, 02:14:42 posle podne ---Evo ovdje su izbacili nesto za Egipat al je mala ponuda travelland.rs.
Al egipat je samo opcija za sada.
Ti si Pedja proslo ljeto u egiptu bio?

--- Kraj citata ---
da
i extra sam bio zadovoljan
osim sto su ovi iz te aganeije kanisje zjebali neke ljude
ali tam gde sam bio je bilo extra dobro...
to je hurgada,ali ne u gradu (posto sam jedne godine bio u gradu i nikada vise) vec 30ak km od hurgade,
privanta plaza,hotel 5 zvezdica,Soma bay resort..bivse interkonti
ja sam bio odusevljen
ako se ovi ldujaci dole smire-imam ako Bog da i ove godine ( ili u Madjarsku) hahhahah

svi me pitaju a sto u madjarsku
pa zato jer je svetsko prvenstvo za kadaete u rukometu u Madjarskoj i ako mi stariji bude na spsiku ,onda letovanje odlazem za Balaton..hahha

sasacg:
Egipat je majka,ako nemate para za full hotele u Turskoj,a po kvalitetu su dosta blizu Turcima (bar ovi hoteli u kojima sam ja bio)

Za sad pozitivna iskustva sa Supernova travel,Odeon i Filip travel...

Hotel u kom smo bili prosle god je Premier le Reve, Sahl Hasheesh blizu hurgade

Turska par godina za redom,perverzija...Hoteli u kojima smo bili : Royal wings i Titanic u Lari,Antalia i Kemer resort u Kemeru...Ova prva dva su pffffff ludilo ;D,mada je i Kemer resort odlican,ali ipak mrvicu iza prva dva

Nadam se da sam pomogao bar malo

sasacg:
Zaboravih Wayout,oni imaju eksklzivu za Egipat valjda

Pedja_Petrovic:

--- Citat: sasacg  Mart 06, 2013, 10:59:52 pre podne ---Zaboravih Wayout,oni imaju eksklzivu za Egipat valjda

--- Kraj citata ---

nesto im sajt brate ne opbecava nista dobro

sasacg:
jbm li ga... tu je vlasnik valjda neki Egipcanin ili Turcin,nisam siguran...bili su ok

Imam neke insajderske informacije sa vise strana od prijatelja koji drzi agencije ili rade sa istim,pa sam zato isao preko gore pomenutih,a izbegao Jolly travel i Trinity,koji je u stvari nastavak ugasenog jolly-a

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju