Multimedia > Slike/Muškarci

Aziz 'Zyzz' Shavershian

<< < (6/6)

sky:
 Natural BB haha. Pazi poznat, ja prvi put cujem sad za ovoga. Steta sto je tako zavrsio, u svakom slucaju RIP.

dame_3:
Tužno je da klinci znaju za njega, koji je po meni bio obični partijaner (nek' mu je lahka zemlja), a ne znaju za
legende sporta poput Bob Parisa, Gary Strydoma, Lee Labrade, Lee Haneya, Berry De Meya, Chris Cormiera, Francis
Benfatta itd. da ne nabrajam sad. Osoba koja ima ovako slabe noge ne može nikako predstavljati ideal neke građe,
nebitno radi li se o bodybuildingu ili fitnessu.

Sljivko:
ti mislis da je iko od ljudi kojima je idol pogledao u njegove noge? xD Vecina je prvo primetila kako je izbacio grudi,stegao ruke i uvek par devojaka koje vriste oko njega.Da ne pominjemo slike iz klubova sa jos boljim devojkama itd..Bas sam se upoznao sa njegovim delom pre par dana preko mladjeg u buraza

Syncopat:
sad sam malo vise pogledao njegove klipove i to.. nema price,lepo je bio gradjen lik. al iskreno bio je klasicna pozercina kojeg su iz nekog razloga svi zgotivili. ja izbacim jednu sliku na face, svi me napljuju :) a izbacujem sliku 1 godisnje.. zivot nije fer :D

denza025:

--- Citat: Syncopat  Jun 06, 2013, 12:40:26 pre podne ---bio je klasicna pozercina kojeg su iz nekog razloga svi zgotivili
--- Kraj citata ---
zato sto je umro, tako to ide..
da je i dalje ziv nebi ga ni upola toliko pominjali, ne samo njega nego postoji gomila primera :) barem ja to tako dozivljavam

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju