Ostalo > Offtopic
POGLDAJTE OVO...GRRRRR..
Vexxx:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Novembar 14, 2007, 02:06:38 pre podne ---A jebi ga nismo svi isti.... :lol: :lol: :lol:
Doduše imaš i onu poslovicu: "Tko ne riskira taj ne profitira"
A ja sam takav što mogu... :? :(
--- Kraj citata ---
sirotinja... :P :lol:
H2SO4:
--- Citat ---Ali ipak ne znači da neće nikome uzet danak, što ti garantira da je tako?!
--- Kraj citata ---
pa nije u pitanju ruski rulet. zna se koje su negativne posledice uzimanja hemije, kako i kada nastupaju, to je sve ispisano odavno.
--- Citat --- Mislim nije sad da ja želim prepast nekoga ili ispast pametan već i sebe malo ispitujem (želim čut da je bezopasno i da se nikome ništa neće desit), uglavnom, mene bi bila trta, i rekao sam 100000 puta da su bezopasni krkao bi više od 90% na forumu, ali jebi ga kad nisu
--- Kraj citata ---
opasnije je ic u teretanu i opuchat se sa kilazama, jest junk food, poc kod doktora i sl. opasnost od upotrebe steroida nije bas na vrhu liste opasnosti. (pogledaj samo ljude sa foruma koji su zaradili neku povredu, mozda 2-3 ih je zaradilo ginekomasitju ostali povrdenja koljena, kichme, pogresne dijagnoze itd)
a to da bi se 90% rokalo pa sad ne znam jbg... treba to dobro izucit i znat sta i kako,matematika. a vidim dosta ih se pati oko sitnih racunica i mozgolomki sa glm i sl pizdarija. da li je bolje 5 grama kreatina ujutro ili 7g glm pred spavanje itd... :lol:
big v:
Vidim da u ovom stupidnom filmu koji uz to i neznam cemu sluzi nije spomenuto koliko godisnje ljudi umre od infarkta i holesterola svakako da se moze umreti od steroida ali verovali ili ne moze i od struje zato svi brzo pobacajmo sve elektricno sto imamo po kuci... [glupkol
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju