Ostalo > Offtopic

Keto dijeta - savet

(1/4) > >>

Gustavo:
Pozdrav,

nazalost stvarno nemam vremena da proucavam 150 strana keto dijete. Ono sto predlazem jeste da se nadjem sa nekim ko je voljan u centru Beograda i da na jednom picencu napravimo tabelu po kojoj cu da se hranim u narednom periodu. Spreman sam da platim za taj konsalting.
Ovo je neka prica na obostranu korist.
Ko je voljan neka mi se javi u inbox.

Pozdrav i sve najbolje :)

vlada sin:
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=12046.0;attach=69265

ovde ti je ukratko.

Obzirom da te mrzi da citas toplo ti preporucujem da zaobidjes ovu dijetu posto ces kada je zavrsis sa uspehom vrlo verovatno da se vratis dva koraka nazad posle mesec dana

Gustavo:
Hvala na ovome ali odmah vidim prepreke. Pored toga sto ima 30ak strana, a ja stvarno nemam vremena da se bavim time, u vecini obroka je npr prvi obrok sa jajima i tu je za pocetak prvi problem jer mi zeludac ne trpi tj. iz jaja jedem samo zuto...
Mislim da bi stvarno kad bi se nasao sa nekim mogao to fino da iskombinujem prema mojim potrebama, bez da ovde zivciram nekoga na forumu :)

bojan lepojevic:

--- Citat: Gustavo  Mart 18, 2013, 12:29:53 posle podne ---Hvala na ovome ali odmah vidim prepreke. Pored toga sto ima 30ak strana, a ja stvarno nemam vremena da se bavim time, u vecini obroka je npr prvi obrok sa jajima i tu je za pocetak prvi problem jer mi zeludac ne trpi tj. iz jaja jedem samo zuto...
Mislim da bi stvarno kad bi se nasao sa nekim mogao to fino da iskombinujem prema mojim potrebama, bez da ovde zivciram nekoga na forumu :)

--- Kraj citata ---

Kao sto si svestan, sve ima svoju cenu..samo mali savet, sama dijeta nece biti dovoljna, bolje da nadjes licnog trenera, jer uvek su potrebne adaptacije i varijacije pa da te neko isprati u potpunosti

Serbian Beast:

--- Citat: bojan lepojevic  Mart 18, 2013, 12:31:53 posle podne ---Kao sto si svestan, sve ima svoju cenu..samo mali savet, sama dijeta nece biti dovoljna, bolje da nadjes licnog trenera, jer uvek su potrebne adaptacije i varijacije pa da te neko isprati u potpunosti

--- Kraj citata ---

x2

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju