Ostalo > Offtopic
100komada ili 2.5kg Cokoladnih Bananica!
EXTREME:
Radi se o opkladi da li covek moze da pojede 2.5kg cokoladnih bananica ili u prevodu 100komada. Ponuda za opkladu je 200 eura!?
Da cujem sta mislite na tu temu (da li uopste covek moze da stavi u sebe 2.5kg bilo kakve hrane...a pogotovu u ovom slucaju slatkisa) ;D
P.S. Ne znam da li sam ikada postavio gluplju temu na forum ali eto cisto da vidim sta misle drugi ;D
urlich:
Ne moze svaki, ali postoje odredjeni ljudi tipa oni profesionalni izjedaci...Mada insulinski sok mi je sve nesto na pameti.
Miske1:
Ne! Ja se javljam jer sam kao dete jeo enormne kolicine slatkisa bez problema. Kantica euro krema je bila kao nekome dezert sa parcetom torte. E sad, problem je sto bi se posle recimo 30 krem bananica pojedenih pojavila veoma jaka mucnina od kolicine pojedenog secera tako da bi se taj koji jede ispovracao samo tako. Jedino ako se racuna da povratis pa nastavis dalje. U svakom slucaju, 100 komada nema sanse, eto neko moje misljenje sa malim obrazlozenjem. Ako si se kladio da se kolicina ne moze pojesti, sanse su velike da ces dobiti 200e. :D
EXTREME:
Ja se kladim da ne moze...ali moj izazivac je zajeban i nije profesionalni izjedac hrane ;D ;D ;D Takodje nema povracanja i vreme bi bilo 1h!
Sta jos kazete ;D
Miske1:
Pa eto npr. ako uspe da pojede i uzme ti 200e da ce zavrsiti u prvoj hitnoj pomoci u blizini. Osim ako se i to ne racuna. ;D
EDIT: Voleo bih da se taj podvig snimi da vidimo svi kako to izgleda. :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju