Ostalo > Offtopic

100komada ili 2.5kg Cokoladnih Bananica!

<< < (8/11) > >>

Miske1:

--- Citat: EXTREME  Mart 28, 2013, 12:10:11 pre podne ---Jel  moze da uradi vise od 20 ili samo mase krilima opet? :o

--- Kraj citata ---

Haha, ova je dobra. :D

milan0507:
Pitaj ga sta ce sledece da smisli ako ga i od ovog odgovore? :)

IGOR_X3M:
Ne znam, meni deluje kao zaheban lik, ima i neke lance na radnom stolu.
Mislim da moze da odradi bar 20, a ako bi mlatnuo tih 20 bananica mogao bi i vise, zbog popunjavanja glikogena, sigurno 30-35 zgibova.

EXTREME:

--- Citat: milan0507  Mart 28, 2013, 01:27:20 pre podne ---Pitaj ga sta ce sledece da smisli ako ga i od ovog odgovore? :)

--- Kraj citata ---

Dobra konstatacija!!! ;D ;D ;D

bojan lepojevic:

--- Citat: EXTREME  Mart 27, 2013, 11:43:58 posle podne ---Samo da dodam o cemu se radi:
Prozivao je za bananice pa se povukao (sjebali ste ga ovde sa glikemickim sokom  ;D ;D ;D ;D ;D), danas nije smeo da zapocen ni ovih 20 sa stola ;D ;D ;D, a kamoli 100 :o! Kada je shvatio da se zajebao onda je dodao da ce da uradi vise zgibova od svih nas iz ofisa (nas cetvorica...neki treniraju neki ne) da se izvadi. On NE TRENIRA i ne ulazi u GYM sem kada nesto slika :) Koje su vase procene da on moze da uradi zgibova sa ovakvim referencama (ima 75,76kg) njegova fotka je na prethodnoj strani?
P.S. Uzmite u obzir sta se desilo sa bananicama ;D ;D ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

Ni taj glikemicki sok ne treba da bude prepreka, fast acting SLIN resava te probleme..samo zasiljis penkalo :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju