Ostalo > Offtopic

Fizijatar na forumu...??

<< < (5/6) > >>

Ishmerish:
Ministar kulture u najavi!...msm ja ispod toga ne bih ni razmisljao na njegovom mestu ;D

Milos Zivanovic:
vas dvojica ste pokidali sa komentarima, ulepsali ste mi vece  ;D ;D ;D

Bella:
 Ocrni nam covek profesiju. :)   Auu, nisam znala da smo toliko na losem glasu.

djLE:
aj ako je neko strucan cisto onako grubo da mi kaze dakle

igrao sma neku odbojku na pesku bacao se ali nisam nista osetio sutradan sam radio lat masinu i na kraju treninga pocelo jen esot da me boli iznad levog pectorialsa na mestu gde se spaja vrat i kljucna kost i posle 3 meseca mene i dan danas boli i ne mogu tezine da radim nikakve ali samo kad je u pitanju tezina ovako ne osecam nista!i bukvalno kao da mi je neka koscica iskocila tu iznad levog pektorialsa sasd me zanima jel se ja ovo tripujem ili je nesto ozbiljno? hvala

Bella:
Nisam bas najbolje razumela, ti imas bolove u predelu sternoklvaikularnog zgloba, moglo je doci do luksacije ukoliko si pao na lakat. Mene brine taj pritisak koji si osecao , jer to moze da lici na zadnju luksaciju. Ali onda ti ne bi mogao da izvodis pokret, pa cak ni bez otpora.

Reci mi molim te, to izbocenje koje imas, gde se tacno nalazi, koliko je opipljivo, i da li postoji i u lezecem polozaju? Znas ja nisam lekar, i nije na meni da dajem bilo kakvu dijagnozu , ali opet mogu ti na osnovu tegoba i znakova dati neko svoje misljenje, za sve ostalo je potreban pregled.Tako da ne bi bilo lose da se javis lekaru.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju