Ostalo > Offtopic

Fizijatar na forumu...??

<< < (2/6) > >>

Bella:
  ?!  Cudno ili ne tako je...Jedino ako ti nisi fizijatar pa da me ubedis u suprotno. Jedno su fizioterapeuti sa srednjom skolom  a drugo strukovni ili oni sa master studijama...Radim sa fizijatrima i to i oni kazu!!! uostalom ljude ne gledam po titulama vec po kvalitetu,znanju i sposobnostima...

Miske1:
Meni bi dobro dosao jedan fizioterapeut. ::)

Bella:
Eto znam ja da ce nekome zatrebati :)  nismo ni mi dzabe ucili.. :D

filip85:

--- Citat: Kemis  April 02, 2013, 10:01:30 posle podne ---Meni bi dobro dosao jedan fizioterapeut. ::)

--- Kraj citata ---

ovakav neki? :D

Her Zika - masaza

damirjam:

--- Citat: Bella  April 02, 2013, 04:50:18 posle podne ---Ja sam fizioterapeut,pa ako znam pomocicu... :D

--- Kraj citata ---
u 2 mjeseca 2 puta sam imao problema sa ledjima..primao inekcije(one koktele)...bolovi su bili nesnosni dan do dva..prvi put je bol bila u donjem dijelu ledja,drugi put u srednjem dijelu ledja...jednostavno nemogu da sjedim, da lezim,bol me probadala i naprijed...nisam mogao da se namjestim nikako..2 dana kao zombi po kuci...nakon 2 dana bol jednostavno nestane..povuce se....??
snimao kicmu-nista posebno..snimao pluca..sve ok....
ortoped napisao sledece
Klinicki lokalni nalaz uredan...neuroloski nalaz na DE uredan..RTG TL kicme ne pokazuje znake patoloskih promjena uz znake artoze na Th12/L1 fasetnom zglobu...
Dg Sy thoracolumbale
Fizikalni tretman,posteda opterecenja.....po potrebi analgetici

Fizijatar me pregledao sve ok... rekao mi da nastavim trenirati normalno i dao mi 20 dana fizikalne terapije...interferentne struje 15 min,ultrazvuk i terapetuske vjezbe za ledja....
Ajde mi ti kao fizioterapeut daj reci nesto o ovome....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju