Ostalo > Offtopic
Pomoc
Miske1:
Na koji drugi si presao? Drugu vrstu kreatina ili na drugog proizvodjaca? Btw i ja sam imao mucninu od monohidrata, ali samo par minuta nakon sto ga popijem, posle je bilo sve ok.
Boban -ban:
--- Citat: Kemis April 13, 2013, 04:18:17 posle podne ---Na koji drugi si presao? Drugu vrstu kreatina ili na drugog proizvodjaca? Btw i ja sam imao mucninu od monohidrata, ali samo par minuta nakon sto ga popijem, posle je bilo sve ok.
--- Kraj citata ---
Meni je znala da uhvati dijareja, krkljanje u stomaku od npr 10 g monohidrata.. dok od 5 g samo malko krklja stomak, ništa više.
Musle Pump:
Uzeo sam monohidrat,od The Nutrition a prije sam koristio Twinlabov...ne znam hvatala me od njega mucnina cim ga popijem a i u toku treninga...i velika nadutost takodje
Pedja_Petrovic:
--- Citat: [Diablo] April 18, 2013, 09:48:34 posle podne ---Uzeo sam monohidrat,od The Nutrition a prije sam koristio Twinlabov...ne znam hvatala me od njega mucnina cim ga popijem a i u toku treninga...i velika nadutost takodje
--- Kraj citata ---
pa ti ocigledno imas neki prolbem sa stomakom koji nema veze ni sa cim
tj u prvom postu si rekao da imas prolbem sa mucninom bez ikakvog povoda
sada sa suplementima...
trebalo bi ipak stomak da malo iskontrolises
moje misljenje
Musle Pump:
--- Citat: Pedja_Petrovic April 19, 2013, 05:48:19 pre podne ---
--- Citat: [Diablo] April 18, 2013, 09:48:34 posle podne ---Uzeo sam monohidrat,od The Nutrition a prije sam koristio Twinlabov...ne znam hvatala me od njega mucnina cim ga popijem a i u toku treninga...i velika nadutost takodje
--- Kraj citata ---
pa ti ocigledno imas neki prolbem sa stomakom koji nema veze ni sa cim
tj u prvom postu si rekao da imas prolbem sa mucninom bez ikakvog povoda
sada sa suplementima...
trebalo bi ipak stomak da malo iskontrolises
moje misljenje
--- Kraj citata ---
potpuno se slazem,i ovako imam jako osjetljiv stomak
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana