Ostalo > Offtopic
Zatezanje koze
Big_Rasha:
Pa ja nisam skontao dal si ti vec jedno par godina na dijeti... Ako jesi onda je to jako lose...
Remetik:
Poceo sam da jedem... :lol: :P :D :) 8) :P :mrgreen: :wink:...mnogo je lepo... Pa, imas tamo u slikama...dve godine 20 tak kilograma i novi pocetak u teretani...jedino koza...malo smara. A ja sam pisao to i ranije, sa 16-17 godina smrsao 50-ak kg...fuckin genetika....tako da koze imam za izvoz...Cesto se salim da koliko sam ja u zivotu kilograma skinuo neko ih u zivotu nije ni imao... :D
Remetik:
--- Citat: sasacg Oktobar 20, 2006, 12:25:43 posle podne ---Samo noz!!!Sva sredstva za koja pricaju da deluju u tom smislu,su cisto bacanja para i obicna prevara
--- Kraj citata ---
Tu su bermude za kupanje i to je to...samo kada bih nekada resio da se oprobam u BB...morao bih da nosim zihernandle ispod gaca.. :wink:
Big_Rasha:
Ja brate ne znam kako si to uspeo... To jedinop ako sjebes metabolizam... A mozes ako si 2 godine na dijeti!!! Ogromna greska... Ali probaj da dobijes nesto misica.... Mozda se "zategnes"...
Remetik:
Nisam bio konstantno na dijeti...recimo da sam imao cetiri navrata u te dve godine. Najveci pomak sam napravio kada sam poslusao Pedju i pojacao UH...posto sam pre toga isao sa veoma malo UH-a. Sad cu malo da jedem, mislim da ce lepo da mi se primi!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju