General Bodybuilding Discussion > Članci

FLEX WHELEER-zivot i delo

<< < (3/3)

icko:
Ma znam da znas.

Nego jel postoji mogucnost odrzavanja foto forme bez njih posle takmicenja?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: icko  Maj 13, 2013, 09:40:41 pre podne ---Ma znam da znas.

Nego jel postoji mogucnost odrzavanja foto forme bez njih posle takmicenja?

--- Kraj citata ---

ako mene pitas
NARAVNO DA DA!!!
ovo sto je vranac rekao je naravno...ono...
diriuteici mogu da uticu na obljenje bilo koje vrste kada su organi u pitanju ali nista u vecoj ili manjoj meri od ostlaih lekova
da li mogu da budu opasiji u nekim extremni slucejavima od ostalih lekova-DA
ali to opet nema veze sa flexom

Vranac:
A sa Nasserom ili Bracom Mencer, ili su i oni imali nasledne bolesti bubrega?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Vranac  Maj 13, 2013, 03:15:20 posle podne ---A sa Nasserom ili Bracom Mencer, ili su i oni imali nasledne bolesti bubrega?

--- Kraj citata ---
otkazali su im sigurno od diruetika
momak
stvarno pocinesj da irtiras sa da ne kazem kakvim izjavama (ajd moze,bezvezenim)
pre svega
ti doticen osobe niti si poznavao nisti se rauzmes niti znas bilo sta o njima da bi mogao da tako luperdas
uzrok njihove smrti  u stvari nije ni uzrok vec je MOGUCE poedice prouzrokovane prekomernom upotrebom LEKOVA-moguca a ne DOKAZANA!!!!!!!!!! a ne diruetike

ali ja bih te zamolio da izbacis par slika ljudi kojima se raspala utroba,usna duplja,lobanja,zivot,porodica i sve kao i da nabreojis broj srmtnih ishoda samo i zemlji srbiji koje su izazvali upotreba ALKOHOLA,DROGE I SL
hodas po klizovom terenu i ako si dosao ovde nekoga da prosvetlis-bolje da nisi ni dolazio

Ishmerish:
Kad smo se vec dotakli teme, samo cu reci da se moja baba urnise diureticima vec godinama, a i njen kolega takodje....., pa kako stvari stoje oboje ima i mene da nadzive  ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju