Ostalo > Offtopic

ko je jedini neporazeni powerlifter i postoji li neko ko je uvek bio prvi?

<< < (2/4) > >>

Marko Dj.:

--- Citat: X3MMAN  Maj 09, 2013, 12:39:28 posle podne ---cuo sam da postoji koliko god to bilo nemoguce covek sa nasih prostora koji je samo bio prvi???mislim da je crnogorac--mozda niksicanin?nisam siguran? :-\  cuo sam sa ovog jednog cxata...da ne reklamiram ovde cxat...radi se o tome da se ovaj jedan lik predstavlja kao jedini neporazeni powerlifter na svetu..navodno se takmicio u kategoriji 125+  nije htio da se predstavi...radi se o benchpresseru...al saznacu to..pomagajte!!!

--- Kraj citata ---

BUKAS:

--- Citat: NEPORAŽENI POWERLIFTER  Maj 13, 2013, 10:33:22 pre podne ---ja drugar...nika u zivotu nisam bio drugi ni treci niti nista drugo sem prvi...i kao takav sam legenda ovog sporta priznavali me ili ne..to je cinjenica... 8) i pretpostavljam da nema 10 osoba na ovom forumu koji me poznaju..i napomena nisam powerlifter nego bencher

--- Kraj citata ---

Pa sto se potpisujes kao powerlifter?

Z:
Milan sa foruma je taj.Do sada se takmicio 2x i oba puta pobedio.Znaci,neporazen.

vlada sin:
Pa ja lepo kazem.
Ova sprdnja bi mogla i pod lock , ne bi svet bio gore mesto

milan0507:
Hahah dajte ljudi. Da li bih se ikad tako predstavio? Bila bi me sramota da nastupim tako arogantno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju