Ostalo > Offtopic

FIZICKO VEZBANJE

<< < (2/4) > >>

IFBBPro:

--- Citat: ZAZEN  Oktobar 23, 2006, 02:09:01 posle podne ---Da li vezbanjem postajemo zadovoljni ili vezbamo zato sto smo zadovoljni?

Sta nas pokrece da dizemo tone, udaramo dzakove, skacemo u komplikovanim fitnes semama, istezemo se do besvesti, znojimo se, krvarimo i slicno a osmeh nam na licu.

Ne mislim na “endorfin” i fiziologiju iza procesa vezbacke zavisnosti.
Mislim na dublji smisao vezbanja za nas. Neko bi moda rekao “duhovni”.
Mada ideja nije sveza, postoji hiljadama godina i uvek je vezbanje imalo samorealizaciju u pozadini koja nas vremenom neminovno dovodi do dubljeg sagledavanja nas samih.

???

--- Kraj citata ---

Da nemas menstruaciju ??

OVERLOAD:

--- Citat: ZAZEN  Oktobar 23, 2006, 02:09:01 posle podne ---Da li vezbanjem postajemo zadovoljni ili vezbamo zato sto smo zadovoljni?

Sta nas pokrece da dizemo tone, udaramo dzakove, skacemo u komplikovanim fitnes semama, istezemo se do besvesti, znojimo se, krvarimo i slicno a osmeh nam na licu.

Ne mislim na “endorfin” i fiziologiju iza procesa vezbacke zavisnosti.
Mislim na dublji smisao vezbanja za nas. Neko bi moda rekao “duhovni”.
Mada ideja nije sveza, postoji hiljadama godina i uvek je vezbanje imalo samorealizaciju u pozadini koja nas vremenom neminovno dovodi do dubljeg sagledavanja nas samih.

???

--- Kraj citata ---
Jel ti dobro!?

ZAZEN:
 :D :D :D
Pa zar niko nije shvatio gore receno???

Mozda nekoga otac upisuje u teretanu iz istih razloga kao onu malu na karate. Ali to me nije bas zanimalo.
Kao sto rekoh:
Sta nas pokrece? Dublji smisao vezbanja? Samorealizacija?

Ili nista od toga.
Mogu li za sebe reci da ne znam zasto vezbam?
Ne kazem da nam treba ZASTO.
Vec ono sto dobijamo od vezbanja a nije samo veca i jaca muskulatura? 8)

H2SO4:
ja idem u teretanu iskljucivo da se nabildujem.
(smrdi im onaj wc tamo.)

Vexxx:

--- Citat: H2SO4  Oktobar 23, 2006, 10:07:10 posle podne ---ja idem u teretanu iskljucivo da se nabildujem.
(smrdi im onaj wc tamo.)

--- Kraj citata ---

:D

Koliko sam shvatio ti to malo sa strane filozofije hoces..hmmm? Oces da razmisljamo mozgom umesto bicepsom....? Malo ti je teska tema za ovakav forum ali ako ima neko zeljan..
Evo ja cu malo... Kako treniram redovno psihicki sam "hladniji", stabilniji, srecniji, upznao sam mnoge divne i drage ljude a i ribice :D... Moj skolski prosek se popravio... imam vise zivaca za sve i ne nerviram se vise toliko.... To ti je mozda zadovoljenje svoje neke fizicke potrebe koja se moze proizvesti u psihicku... ma ima tu... mrzi me vise da kucam i filozofiram....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju