Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Rade Savic-kako do 275kg u bencu,i vise od toga

<< < (3/72) > >>

Polomac:
 :Dma ok predpostavio sam zasto pita ali decak zaista zasada nema problema sa povredama,mada su tezine stvarno :o :o :o :shock:.ma kao da je od celika.

IFBBPro:
Zadivljujuce, jer 22 godine, pa on je jos dijete takoreci  :shock:

aleksandar_polomac:
Ljudi treniram u istoj teretani ko on kad sam u srbiji samo mogu da kazem CUDO ludak za tezinu i cestitam na uspehu samo neka trenira nemam reci za rada covek je rodjen za sport sta god je treniro bio je extra u tome dok je atletiku treniro bio je extra atleticar.

Mladen Jovanovic:
Pozdrav svima!

Kume,
Reci mi molim te kojim sportom tj. disciplinom se bavio Rade dok je bio u atletici?
Sa druge stane, voleo bi to "cudo" da vidim jer me interesuju treninzi poweriftera! Ukoliko jos radis sa njime, voleo bi da se nadjem sa tobom da popricamo oko tvojih metoda i filozofije treninga... i moguće razmenimo iskustva!

BTW, koliko dugo radis sa njime? I kakve je rezultate pokazivao u cucnju i bencu kad je tek krenuo u teretanu (sa tobom)? Vecina ljudi misli da je neko eksplozivan zato što diže puno, medjutim neko diže puno zato što je eksplozivan (primer: Ben Johnson). Ovo kazem iz razloga što ukoliko se Rade bavio sprintom/skokvima/bacanjima njegovi trenutni rezultati su sasvim "normalni"....

Puno pozdrava!

Mladen Jovanovic:
Zdravo Marko!

Hvala na dobrodoslici :)

Slike su uzas kvalitete... (skinute su sa filma koji je sniman sa dig. fotoaparatom)

Ti si admin, pa mozes da ih premestis u novi thread... ja sam nov ovde jos neznam kako su stvari organizovane! :)

Ovo su originalni postovi objavljeni na Charlie Francis forumu
------------------------------
Power Clean

It seems like I am extending my head too much.. I wasn't aware of this!!! I should be soon posting a clip (poor quality)
I think that DKB  (double knee bend) is present... But I will wait your analysis guys..

High Bar Squat

LOW Bar Squat

I don't think I have lowered it too much in this set... but look at the arms width.. it is lowered for 1-2inches

Front Squat

Bench Press

High Bar

Low Bar

-----------------------------------
Nadam se da pomaze nekome! :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju