Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Rade Savic-kako do 275kg u bencu,i vise od toga
Ted Arcidi:
--- Citat: milan0507 Maj 10, 2010, 12:51:13 posle podne ---da,mora glava na klupi,kada je digao 305kg nije sacekao komandu da vrati teg na stalak ali mislim da bi bio smrtni greh da ne priznaju momku dizanja iako te sitnice izlaze van okvira pravila
--- Kraj citata ---
jasno je da decko moze da podigne ovu tezinu kada pozeli,ali te sitnice su nezaobilazni deo pravila ovo dizanje nije smelo biti priznato,pogotovu sto je u pitanju obaranje rekorda i tek tu se pravila moraju striktno postovati, jer ce sutra nekome iz istih razloga dizanje biti ponisteno i sta onda? Po meni je pravilo sa podizanjem glave nebulozno i apsolutno nepotrebno,ali su pravila tu da se postuju svidjala se nama ili ne,jer se ovo sigurno ne bi tolerisalo na Evropskom ili Svetskom,a Rade je pokazao da mu je mesto na tim takmicenjima i morao bi da se odvikava od ovakvih gresaka
wlifter:
Zato sam ja i digao ruke od powerliftinga jer su vrlo diskutabilna pravila sta je ispravan a sta neispravan pokusaj ,da li je cucanj presao vertikalu ili nije da li je vratio pre komande teg da li je povukao ramena gore ili nije ,da li je sudija suvise kasno dao komandu za benc
ali da ne kvarimo temu svaka cast Radetu ovu tezinu mnogi ne mogu ni da kotrljaju a ne da bencuju. . . .
Polomac:
citat..
tu se pravila moraju striktno postovati, jer ce sutra nekome iz istih razloga dizanje biti ponisteno i sta onda?
Slazem se skroz sa vama..
milan0507:
--- Citat: Ted Arcidi Maj 10, 2010, 01:23:07 posle podne ---
--- Citat: milan0507 Maj 10, 2010, 12:51:13 posle podne ---da,mora glava na klupi,kada je digao 305kg nije sacekao komandu da vrati teg na stalak ali mislim da bi bio smrtni greh da ne priznaju momku dizanja iako te sitnice izlaze van okvira pravila
--- Kraj citata ---
jasno je da decko moze da podigne ovu tezinu kada pozeli,ali te sitnice su nezaobilazni deo pravila ovo dizanje nije smelo biti priznato,pogotovu sto je u pitanju obaranje rekorda i tek tu se pravila moraju striktno postovati, jer ce sutra nekome iz istih razloga dizanje biti ponisteno i sta onda? Po meni je pravilo sa podizanjem glave nebulozno i apsolutno nepotrebno,ali su pravila tu da se postuju svidjala se nama ili ne,jer se ovo sigurno ne bi tolerisalo na Evropskom ili Svetskom,a Rade je pokazao da mu je mesto na tim takmicenjima i morao bi da se odvikava od ovakvih gresaka
--- Kraj citata ---
slazem se,ja bih uvek priznavao pokusaje na granici ako su uspesni,al dobro pravila su pravila
Poseidon:
nema dizanja glave(mada to ne znaci nista na dobijanju kojeg kg vise)..nema dizanja dupeta...nema podizanja stopala....komande press i stalak se moraju postovati ma koja tezina da se radila,jednostavno nije fer prema onima koji su to postovali..a pravila su ista za sve,zato i postoje da se postuju
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju