Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Rade Savic-kako do 275kg u bencu,i vise od toga

<< < (14/72) > >>

Cvele:
Posto takmicenje u Koloseum gym-u nije odrzano odradio sam trening umesto takmicenja!Novi rekord,bez ikakve opreme 215kg bench!
Sto bi sa opremom iznosilo oko 250,mada jos nisam probao...

Polomac:

--- Citat: Cvele  Decembar 16, 2007, 03:20:23 posle podne ---Posto takmicenje u Koloseum gym-u nije odrzano odradio sam trening umesto takmicenja!Novi rekord,bez ikakve opreme 215kg bench!
Sto bi sa opremom iznosilo oko 250,mada jos nisam probao...

--- Kraj citata ---
Bravo Cvele,ozbiljne tezine.pre neki dan te ishvalise i Death Row i Rade...Pozdrav.

Polomac:

--- Citat: Polomac  Decembar 16, 2007, 02:43:37 posle podne ---U pravu si Katona,uzeo sam od Rada neke snimke i postavio na you tube,ali eto nisam obratio paznju,ovo je izbacaj od 275 kg...Greska...Potrudicu se da nadjem i onaj sa 10kg vise...pozdrav.......

--- Kraj citata ---
Opet da se ispravim ipak nije greska,zvao sam Rada za snimak,i rece mi da neke od onih plavih Dzimijevih ploca su nesto teze,tako da je ipak u pitanju 285kg...

nellle:

--- Citat: Polomac  Decembar 16, 2007, 03:59:34 posle podne ---
--- Citat: Polomac  Decembar 16, 2007, 02:43:37 posle podne ---U pravu si Katona,uzeo sam od Rada neke snimke i postavio na you tube,ali eto nisam obratio paznju,ovo je izbacaj od 275 kg...Greska...Potrudicu se da nadjem i onaj sa 10kg vise...pozdrav.......

--- Kraj citata ---
Opet da se ispravim ipak nije greska,zvao sam Rada za snimak,i rece mi da neke od onih plavih Dzimijevih ploca su nesto teze,tako da je ipak u pitanju 285kg...

--- Kraj citata ---

pa daj da ga zaokruzimo na 300....kakve veze ima 10kg manje-vise.....brate ni 275kg nije mala cifra.....

Polomac:

--- Citat: nellle  Decembar 16, 2007, 04:02:00 posle podne ---
--- Citat: Polomac  Decembar 16, 2007, 03:59:34 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

pa daj da ga zaokruzimo na 300....kakve veze ima 10kg manje-vise.....brate ni 275kg nije mala cifra.....

--- Kraj citata ---
Neleee masino,potuno si u pravu ali kazi tim ljudima to pa ces videti koliko njima to znaci..pozdrav..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju