General Bodybuilding Discussion > Članci
Dexter----kako sam postao veci....
vuksa:
--- Citat ---sledece god pojave Victor i Phil,sa neverovatnom estetikom,skladom i masom,sitniji momci nece imati sanse...
--- Kraj citata ---
i phil je veci od dexa? meni oni imaju skoro istu masu...mada mozda je phil veci 2x...na nekoj mr.o sto si samo ti gledao :)
roni nije samo bio odsustvo sklada [oslednje bar 2 godine...nego odsustvo skoro svega sto se trazi
Polomac:
Ha,ha,ha.Steta sto mnogi nisu imali prilike da vide neke od njih uzivo,pa onda da pricamo neke stvari ;D.
Dex mali,naravno nizak jeste,ali ljudi on ima ogromni misicnu masu,i to neverovatno dobro upakovanu na tu visinu.
Pa eto primer,cesto se svi oni pa i Dex mogu se videti na sajmovima,seminarima.Najcesce odeveni u neku trenerku,ali gore majcica.
Pa hajmo za mnoge sinonim bildinga rukee,pa znate li kolike su rucerde tom Dexteru,mnogi ne bi verovali sta vide?!!!!!
Nikolans:
verujem ti .... ja bi voleo da vidjam cheshce takve likove
vuksa:
ma jok bre poloms kad kazu da je mali onda je mali...a usrali bi se kad bi videli henry-a koji je isto ''mali''
Nikolans:
ja sam se usrao kada sam video Pedju :) ... mogu misliti sta bi se desilo kada bi Dex-a video...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju